BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.437,09
HABER /  DÜNYA

Erdoğan'a bela okuyan senarist kovuldu

Başbakan Erdoğan hakkında facebook hesabından öyle bir söz yazdı ki işinden de oldu. Huzur Sokağı dizisinin yapım şirketi o senaristi kovdu.

Abone ol

  İNTERNETHABER (ÖZEL İÇERİK) - ATV'de yayınlanan ve muhafazakar dizi olarak nitelenen Huzur Sokağı'nın senaristi Alev Toprakoğlu yazdığı bir cümle yüzünden işinden oldu.

Gezi protestolarına da katılan ve 'Cellat Tayyip' yazılı bir pankartın önünde poz veren Toprakoğlu, Huzur Sokağı dizisinin yapımcı şirketini kızdırdı.

Dizinin senaristi olan Toprakoğlu Facebook hesabından da Başbakan Erdoğan için bela okumuştu. İşte o bela dolu mesajı başına dert oldu. Huzur sokağı dizisinin yapımcı firması Set Film, Toprakoğlu'nun işine son verdiğini duyurdu.

screen-shot-2013-06-27-at-2.08.39-pm.png


BU BİR CİNNET HALİ

Huzur Sokağı dizisinin yapımcı firmasından gelen açıklamada Alev Toprakoğlu'nun kovulduğu belirtilerek şu ifadelere ver verildi;

"Alev Toprakoğlu'nun, facebook hesabında paylaşmış olduğu, sadece hakaretten ibaret olan yazısı, tasvip edilecek bir yazı değildir. Küfür ve hakaret bir görüş değil, bir cinnet halidir. Bu hale gelmiş bir insanında bizimle birlikte, Huzur Sokağı dizisinde olması düşünülemez.

Hayatını yazıyla ifade edip, kazanan insanların hakaret etmesini değil, varsa fikirlerini söylemesini tercih ederiz. Alev Toprakoğlu'nun yazmış olduğu küfür ve hakaret dolu kelimelerinden dolayı da bu kişinin, yapım şirketimiz Set film ve Huzur Sokağı dizisiyle de, bundan böyle bir ilişiğinin kalmadığını önemle duyururuz."

alev-toprakoğlu-uzma.jpg


  Huzur Sokağı senaristi Erdoğan'a bela okudu

ATV'de yayınlanan muhafazakar dizinin senaristi AK Parti'ye şok edecek. Zira yazdığı mesajlar inanılmaz!