BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,78
ALTIN 2.409,24
HABER /  MAGAZİN

Doğuş meğer bu yüzden soyunmuş

Son günlerde sanal alemde fırtınalar estiren Doğuş o pozları neden verdiğini açıkladı

Abone ol

Okan Bayülgen'in sunduğu Kral Çıplak programına konuk olan Doğuş, neden soyunduğunu anlattı.

Çiçek çocuklar neden Türkiye'de olmasın ana fikriyle yola çıktığını söyleyen Doğuş, görüşlerini ilk kez izleyicilerle paylaştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Doğuş, "Bu eylemden keyif alıyorum kimin ne yazdığı önemli değil benim için. Eskiden tepkilerimi küfür ederek dile getirirdim şimdi sevgiyle, aşkla dile getiriyorum. Ben burada seksapelliği yansıtmıyorum, 1 yıldır spor yapmıyorum. Benim kullandığım iğnelerden dolayı çocuğum olmuyor. Protein iğneleri bunlar, tedavi olursam yine sorun yok. Ben seks sembolü değilim, bu bir tepki. Rusya'da neden tavuğa, damacanaya, bebeğe tecavüzle karşılaşmıyoruz? Çünkü orada çıplaklık sıradan geliyor, bizim ülkemizde her şey kapalı kutu. Bu nedenle bir sapkınlık var. Nihayetinde kadına şiddet." şeklinde konuştu.

"Eskiden komşuluk ilişkileri vardı, savaşmayın sevişin sembolleri vardı. Şimdi insanlar rahatlıkla birbirini vurabiliyor. Buna tepki gösteriyorum. Facebook'ta küfürlü bir röportajım var, şu anki zihniyetimle onlara da daha anlamlı bir mesaj vermek isterdim. Sevgi bence bütün kötülüklerin temizleyicisi ve bu yolda devam edeceğim. Fotoğraflara devam edeceğim demiyorum ama yaptığımın arkasında durmaya devam edeceğim."

BU BİR EĞLENCE DEĞİL EYLEM

Amacının eğlence değil, eylem yapmak olduğunu söyleyen Doğuş, "O fotoğraflarda gözüken pek de bir şey yok" dedi. Doğuş yakında "Hadi Çiçeğim" adlı şarkısını yeni bir versiyonla yeniden piyasaya süreceğini vurguladı.

İŞTE DOĞUŞ'UN AÇIKLAMALARI