BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Volkan Demirel Arena'yı anlattı

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Hırvatistan maçında taraftarlarla yaşadığı gerilimle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Abone ol

Sarı-lacivertli kaleci, Arena'da oynanan Hırvatistan maçında yaşananlarla ilgili “Orada kim olursa olsun, en büyük profesyonel bile olsa benim yaptığımı yapardı” diyerek kendisini savundu.

Fenerbahçe’nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, futbol kariyerini sarı-lacivertli forma altında noktalamak istediğini söyledi. 

Fenerbahçe TV’de, “Günün Röportajı” programına katılan Volkan, artık 30 yaşını geçtiğini ve saçında, sakalında beyazların oluşmaya başladığını kaydederek, “Futbolu bırakmak için kendime limit koymayı düşünmüyorum. Düştüğüm an futbolu bırakmak istiyorum. Yani Fenerbahçe’de oynamadığım zaman futbolu bırakırım. Yeri, zamanı geldiği zaman bırakırım” dedi.
Sarı-lacivertli takımdan ayrılmasının mümkün olmadığını belirten milli eldiven, “Fenerbahçe beni göndermediği, futbol hayatım elverdiği sürece Fenerbahçe forması giymek istiyorum. Jübilemi eğer büyüklerim izin verirse burada yapmak istiyorum” diye konuştu.

HUZURSUZLUK YOK
Volkan Demirel, Hırvatistan ile Türk Telekom Arena’da oynanan milli maçta yaşadıkları için ayrı bir parantez açtı.
Sarı-lacivertli kaleci, “Benim yaşadıklarımı, benden başka kimse bilemez. Gösterdiğim tepkinin yanlış olduğu tartışıldı. Orada kim olursa olsun, en büyük profesyonel de olsa benim yaptığımı yapardı. Üçüncü golden sonra gelen tepki de değildi, maçın başından beri sürdürülen bir tepkiydi. Orası Galatasaray’ın stadı olduğu için onlarla anılan stat. Kendini bilmez 3-5 kişinin veya grubun başlattığı, çevresini de etkileyerek gelişen bir olaydı. Profesyonellik kaldırmaz, çok ağır sözler gelmişti. Yapmamam gereken şeydi ama yapmamam da elimde değildi” dedi.
A Milli Takım’ı bırakmasının sözkonusu olmadığını açıklayan Volkan, Fenerbahçe’de huzursuzluk olmadığını da dile getirdi.
Deneyimli file bekçisi, “Saha içinde tartışmalar olabilir, ancak bizim takımın içindeki arkadaşlık hiçbir takımda yoktur. Bir olay olabilir, Emre bana da bağırabilir, ben de ona bağırabilirim. Çünkü öyle bir durumdayız ki, biz bu sene yine şampiyon olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

11 ATIP, 10 GOL YİYELİM
Volkan Demirel, Fenerbahçe’nin sezon başında kaybettiği yıldız oyunculara rağmen liderlik koltuğunda oturduğuna dikkat çekerek, “Başka bir takım aynı süreci yaşasaydı, bütün camia dağılabilirdi” dedi. Tecrübeli kaleci, iyi futbol oynamadıkları eleştirileri için ise “Belki son dönemde iyi futbol oynamıyoruz, 1-0, yarım sıfır olsun, 11 gol atıp 10 yeyip maçları kazanalım, şampiyon olalım” yorumunu yaptı.

SEDAT DOĞAN’A ÖZEL TEŞEKKÜR
Volkan, Hırvatistan maçından sonra Galatasaray, Beşiktaş ve Anadolu takımlarının taraftarlarından güzel mesajlar aldığını açıkladı. Milli eldiven, “Galatasaraylı yönetici arkadaşımdan mesaj aldım. Sedat Doğan, üzüldüğünü ve bunların yaşanmasını istemediğini bir Türk evladı olarak belirtti. Bana içten gelen mesaj attı, ben de teşekkür ettim” diye konuştu.