BIST 10.657
DOLAR 32,17
EURO 35,02
ALTIN 2.433,45
HABER /  GÜNCEL

Şener'den güldüren direk esprisi

Gruptan çıkma umudunu final niteliğindeki Lille maçına taşıyan Trabzonspor, İnter karşısında Adrian'ın direkte patlayan kafa şutuna takıldı.

Abone ol

Avni Aker'deki CSKA Moskova maçında da Giray Kaçar ile son anlarda direği geçemeyen bordomavili takım Devler Arenası'nda ne çektiyse direklerden çekti...

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener dün sabah İstanbul'a dönerken Trabzon'da Sabah'a İnter maçını değerlendirdi. Adrian'ın kaçan golünü unutamayan Sadri Şener, "Direklerin ölçüsünü aldırıyorum! Talimat verdim. Bir oynama var o direklerde" diyerek olaya esprili bir şekilde yanaştı ve pozisyon için "Üzülmemek elde değil. Şans işte. Futbolda şans her zaman yanınızda olacak" yorumunu yaptı.

DERBİNİN SAATİ DEĞİŞMİŞ!
Trabzonspor Başkanı, Lille önünde takımına güvendiğini söyledi ve "Hiç kimse bize 'Formalite maça çıkıyorsunuz' diyemez. Son oynadığımız İnter karşılaşması da buna dahil. Fransa'da oynayacağımız Lille maçından puan alarak gruptan çıkacağımıza inanıyorum" dedi. Lille maçı ile aynı gün (7 Aralık) Galatasaray- Fenerbahçe derbisinin olduğunu hatırlattığımız Sadri Şener, "Öyle uygun görmüşler. Bizim maçımızın bir gün öncesine veya bir gün sonrasına konulabilirdi derbi. Federasyon saati değiştirmiş ama" dedi.

AYDINLAR'A DAVET !
Başkan Şener, "Taraftar görevini gayet iyi yaptı" diyerek noktayı koydu ve kısa söyleşimiz Trabzon Havaalanı'nda son buldu. Bu arada Trabzonspor, TFF Başkanı Aydınlar ve yönetimini Lille maçına davet etti. TFF henüz bir yanıt vermedi.