BIST 8.748
DOLAR 32,34
EURO 35,16
ALTIN 2.240,79
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Doğan Satmış'tan Acun Ilıcalı kitabı : $urvivor

Şimdiye kadar 10 trafik kazasından kurtulmuş. Bir spor muhabiriyken televizyon kanalı olmuş. Başarısızlığı bile başarıya dönüşmüş bir adam Acun Ilıcalı. Öyle bir yaşam öyküsü ki $urvivor kitabını okumanız gerekir.

Abone ol

Gazeteci yazar Doğan Satmış, sıfırdan milyonerliğe uzanan TV 8’in patronu Acun Ilıcalı’nın öyküsünü kitaplaştırdı. Bir hafta içinde 5 baskı yapan kitabın adı da “$urvivor”..

Kitapta Acun Ilıcalı'nın kurtulduğu 10 trafik kazası, eşleri, çocukları ve başarıları yer alıyor.

Kitabın tanıtım sayfasında  Acun Ilıcalı şöyle anlatılıyor :

“Yaşamı boyunca türlü trajedilerden ve trafik kazalarından kurtulabilmiş; her durum ve her koşuldan sıyrılabilecek bir kabiliyet. Muhafazakâr ya da seküler, her siyasi atmosferde hayatta kalabilecek gerçek bir survivor. ‘Yeni Türkiye’nin eğlence dünyasından sorumlu bakanı. Muhafazakâr kitlelerin hoş görmeyeceği bir yaşamı sürdürüp, hoş görülebilen ender bir karakter. Kitlelerin neyi sevebileceğini iyi bilen bir patron. Gözü pek bir esnaf. Başarıya kestirme yollardan koşmanın, keskin virajları kıvrak bir zekayla kazasız atlatmanın ustası. Modern bir ip cambazı. Genç kitlelere, ciddi bir eğitim ve donanım sahibi olmadan yırtmanın mümkün olduğu umudunu veren yeni bir rol model.”