BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.427,56
HABER /  GÜNCEL

Emniyetten son dakika Bylock açıklaması! İsmail Küçükkaya'ya...

Emniyet Genel Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşinde Bylock çıktığı iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Son dakika açıklamayla İsmail Küçükkaya'nın 'Bylock çıktı' iddiası yalanlandı.

Abone ol

FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın gündeme getirdiği "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşinde Bylock çıktı, bakan boyanma davası açtı" iddiasına bir yalanlama da Emniyetten geldi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "81 İl Emniyet Müdürlüğümüze gönderilen bylock listelerinde Sayın Bakanın eşi ile alakalı herhangi bir veri bulunmamaktadır" denildi. 

SAYIN BAKAN VE EŞİ İLE ALAKALI BİR VERİ YOK

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklaması şöyle:

"Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşi İlyas Kaya'nın bylock kullanıcısı olduğuna dair iddialar gerçekdışı bilgilerle toplumu yanıltmaya yönelik olup tamamen asılsızdır. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Genel Müdürlüğümüze intikal ettirilen ve Genel Müdürlüğümüz tarafından da 81 İl Emniyet Müdürlüğümüze gönderilen bylock listelerinde Sayın Bakanın eşi ile alakalı herhangi bir veri bulunmamaktadır. FETÖ ve tüm terör örgütleri ile mücadelemiz bütün hedef saptırma gayretlerine rağmen aynı kararlılıkla devam edecektir."

TEPKİLER NEYDİ, KÜÇÜKKAYA NE DEMİŞTİ?

İsmail Küçükkaya'nın iddiası hem Bakan Kaya hem de Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ tarafından sert bir dille yalanlanmıştı.

Küçükkaya bu sabah Fox TV ekranlarında Bakan Kaya'dan "boşanma davası açtı" iddiası için özür dilemiş, "eşinde Byolk çıktı" iddiasında ısrar etmişti.

Fatma Betül Sayan Kaya boşandı mı eşi İlyas Kaya iddiası ne?

 İsmail Küçükkaya'dan Fatma Betül Sayan Kaya özrü

Hangi işadamlarında Bylock çıktı? Kimin evi basıldı?