BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,35
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Fatma Uyanık son durum Vahap Varlı mı kaçırdı?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 6 Ekim'den beri kayıp olan Fatma Uyanık aranıyor. En son Karaman'da bağ evinde görülen Fatma Uyanık öldü mü? Jandarma o gece neden Vahap Varlı'nın evinde arama yaptı?

Abone ol

Acılı aile yaklaşık 11 gündür kayıp olan kardeşlerini aramak için Müge Anlı'ya başvurdu. 32 yaşındaki Fatma Uyanık'ın önce biriyle kaçtığı iddiası üzerine durulsa da aile bu iddiaları kabul etmiyor. Peki Fatma Uyanık bulundu mu son durum ne? 

6 Ekim'den beri kayıp olan Fatma Uyanık olayıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Karaman'da bağ evine çıktıktan sonra kendisinden haber alınmayan Fatma Uyanık'ın kaçırıldığı haberi üzerine duruluyor. Jandarma'nın ise o gece Vahap Varlı'nın evinde arama yapması şüpheleri üzerine çekti.

VAHAP VARLI'NIN EVİNDE NEDEN ARAMA YAPILDI?

O gece jandarma şüpheli Vahap Varlı'nın evinde arma yaptı. Herkes Vahap Varlı'nın evinde neden arama yapıldığını merak ediyor. Canlı yayında konuşan Vahap Varlı'nın evinde arama yapılmasının nedeni ise bir kazaya karışması. Bu durumdan da şüphelenen jandarma Vahap'ın evinde arama yaptı. Vahap Varlı canlı yayında olayla ilgisi olmadığını Fatma Uyanık'ı sima olarak bildiğini söyledi.

FATMA UYANIK SON DURUM NE?

Fatma Uyanık'ı arama çalışmaları devam ediyor. Acılı aile 11 gündür kayıp olan kardeşlerini bulmak için büyük mücadele veriyor.