BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.492,07
HABER /  MEDYA

Olay yeri Balçiçek İlter Fatma Hanım'ın kızı bulundu mu?

Star Tv'de yayınlanan ve Balçiçek İlter'in sunduğu Olay Yeri programında Fatma Hanım kızını arıyor. Malatya'da 32 yıl önce 7 yaşındayken kaçırılan Fatma Hanım'ın kızı Meral mi? Yayında olan Viktorya Fatma Hanım'ın kızı mı?

Abone ol

Balçiçek İlter'in sunduğu Olay Yeri programında Fatma Hanım yıllardır kızını arıyor. 7 yaşında Ayşe Y. tarafından kaçırıldığı iddia edilen Meral isimli genç kadının fuhuş evlerine verildiği söyleniyor.

Canlı yayında acılı anne yıllardır çocuğunu arıyor. Fatma Hanım'ın iddiasına göre 7 yaşındaki çocuk Ayşe Y. tarafından kaçırıldı. Fatma Hanım daha sonra Ayşe Y'den şikayetçi oldu. Ayşe Y. bunu öğrenince Fatma Hanım'a eğer beni şikayet etmeseydin senin kızı verirdim dediğini söyledi. Aynı zamanda Ayşe Y., Fatma Hanım'a elinde 200- 300 kız daha olduğunu söyledi.

7 YAŞINDAKİ MERAL FUHUŞA MI SÜRÜKLENDİ?

62 yaşındaki Fatma, yıllardır kızını arıyor. Kendi iddiasına göre Ayşe Y. kızını kaçırarak genelevde çalıştırdı.  Ayşe Y. ise bu konuyu kesinlikle yalanlıyor ve gerçek ortaya çıkana kadar yüzünü göstermeyeceğini söylüyor.