BIST 9.878
DOLAR 32,56
EURO 34,97
ALTIN 2.457,70
HABER /  MEDYA

Diriliş Ertuğrul 110.yeni bölüm fragmanı Sadettin Köpek Ertuğrul Bey'i öldürecek mi

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 109.son bölümünün ardından Diriliş Ertuğrul 110.yeni bölüm fragmanını seyreden izleyici şoke oldu. Sadettin Köpek Ertuğrul Bey'i öldürecek mi? İşte Diriliş Ertuğrul 110. yeni bölüm fragmanı.

Abone ol

Sadettin Köpek, artık haddini aşıyor. Fırsattan istifade Ertuğrul Bey'in canına kast ediyor. Diriliş Ertuğrul'un 109.son bölümünü izleyenler Şehzade Gıyaseddin'den hiç hoşlanmadı. İçeri girdiğinde her şeyi yanlış anlayan Şehzade, Sadettin Köpek'e büyük bir koz verdi. 109.son bölümde bunlar yaşanınca bölümü seyreden izleyici 110.yeni bölümde neler olacağını merak etmeye başladı. TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul 109.son bölümün hemen ardından her zaman olduğu gibi Diriliş ERtuğrul 110.yeni bölüm fragmanını izleyici ile buluşturup merakını biraz olsun giderdi. Diriliş Ertuğrul 110.yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve haberimizde.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 109.SON BÖLÜMDE NELER OLDU; Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattığı esnada, Saadeddin’in adamı olan çaşnigir tarafından hazırlanan zehirli eti yiyen Sultan Alaeddin zehirlenmişti. Zehirlenme sırasında içeri giren Şehzade Gıyaseddin, şüphelendiği Ertuğrul’u sorgulamak için tutuklanmıştı.

Emir Saadeddin’in tuzağına düşen Ertuğrul ne yapacak? Sultanı öldürmek suçundan aklanabilecek mi? Gıyaseddin, Ertuğrul hakkında ne hüküm verecek? Emir Saadeddin tarafından Karacahisar Kalesi’ne gönderilen Kaledar Günalp Bey’in kaledeki icraatı ne olacak? Artuk, Turgut ve Bamsı, Kaledar Günalp Bey’e karşı ne yapacak? Ertuğrul’un tutuklanması ve Günalp Bey’in gelişi, Kayıları nasıl etkileyecek?

Ahmet ve Alplar, Ertuğrul’un başına gelenlerden sonra ne yapacak? Obaya gelen Sungur Tekin, olanlar karşısında nasıl hareket edecek? Emir Saadeddin büyük hedefine ulaşabilecek mi? Üst üste gelen felaketlerden sonra Kayı Obası’nda durum ne olacak?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 110.YENİ BÖLÜM NE ZAMAN; Diriliş Ertuğrul 110.yeni bölüm 14 Mart saat 20.00'de TRT 1'de

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 110.YENİ BÖLÜM FRAGMANI