BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Devlet Bahçeli mi daha Putin, yoksa Tayyıp Erdoğan mı?

MHP'nin krallığını kimseye kaptırmamaya yeminli Devlet Bahçeli, Allah muhafaza partisini iktidara taşıyabilseydi, nasıl bir yönetim şekli sergileyecekti hiç düşündünüz mü?

"Diktatör" diyor hâlâ...

Kime?

Recep Tayyip Erdoğan'a..

Putin'e benzetiyor şimdi de...

Başbakan Davutoğlu'nu da Medvedev'e... 

MHP'nin kralı söylüyor bunları. Meral Akşener için, "O hanımefendi dinlenecekler" diyen Bahçeli, 1 Kasım öncesi ve sonrasında hiç aynaya bakmamış anlaşılan. 

MHP'nin krallığını kimseye kaptırmamaya yeminli Devlet Bahçeli, Allah muhafaza partisini iktidara taşıyabilseydi, nasıl bir yönetim şekli sergileyecekti hiç düşündünüz mü?

"Hık" diyeni kapının önüne koyan zihniyetin yapacaklarını düşünmek bile istemiyorum. 

Türkiye'de Putin benzerliğini konuşacaksak eğer, MHP'de sesini çıkaran herkesi yok eden Devlet Bahçeli'den daha iyi bir Putin olamaz.

Cumhurbaşkanlığı için adı geçti diye, Meral Akşener'i siyaseten yok eden bir adamın, Türkiye'de Cumhurbaşkanı veya Başbakan olduğunu düşünsenize... 

İşte o adam kalmış şimdi, Erdoğan'a "Putin" diyor, Davutoğlu'na "Medvedev" yakıştırmasında bulunuyor. 

Türkiye'de Putin benzerliğini konuşacaksak eğer, MHP'de sesini çıkaran herkesi yok eden Devlet Bahçeli'den daha iyi bir Putin olamaz.

Türkiye'de Putin benzerliğini konuşacaksak eğer, Meral Akşener gibi bir siyasetçiyi kapının önüne sebepsiz bir şekilde koyan Devlet Bahçeli'den daha iyi bir putin olamaz. 

Türkiye'de Putin benzerliğini konuşacaksak eğer, ülkücü camiaya tattırdığı yenilgiye rağmen, koltuğunda kalmaya yeminli Devlet Bahçeli'den daha iyi bir Putin olamaz. 

Putin, kendi küçük dünyasında efelenip duruyor. 

Bahçeli ise kendi küçük MHP'sinde efelenip duruyor. 

Medvedev benzetmesine gelince... 

Bahçeli'nin karşısında elpençe o kadar Medvedev var ki...

Hangi birini sayayım?

GAZETECİLER TUTUKSUZ YARGILANSIN

Haklı bir çağrı... 

Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutuklu yargılanmasından Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da şikayetçi olması, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu çağrısını daha da önemli hale getiriyor. 

AK Parti Grup toplantısı konuşmasında ağzından bal damlayan Başbakan Davutoğlu samimiyse (ki ben samimi olduğuna inanıyorum) bu çağrıya kulak verir ve Türkiye'nin büyük bir ayıptan kurtulmasına katkı sağlar. 

Ama...

"Gazeteciler tutuksuz yargılansın" dedik diye...

Ne idüğü belli olmayan gazeteci kılıklı tiplerin de bu haktan faydalanmasını istediğimiz anlaşılmasın!

Bunları yazdım diye isteyen istediğini söyleyebilir, yazabilir... Umurumda değilsiniz! "Paralel" yaftasına devam edeceklere de sözüm şudur: "Paralel senin babandır!"

Cebinde bir kartı var, hırsızlık yapıyor, arsızlık yapıyor, şerefsizlik yapıyor, namussuzluk yapıyor ve yaptığının karşılığını buluyor. 

Biz buna gazeteci mi diyeceğiz?

Tabii ki hayır!

Hakiki gazetecilerin tutuklanmasın diyoruz... 

Can Dündar gibi...

Erdem Gül gibi... 

Türkiye'de her haltı yiyerken efelenen, ama hukuk karşısında hesap vermeye gelince yerini yurdunu terkedip yabancı ülkelerin topraklarında soytarılık yapan Emre Uslu gibi gazeteci kılıklı kimselerin elbette tutuklanması gerekiyor. 

Ama kaçma şüphesi olmayan, yeri yurdu adresi belli kimselerin (Mehmet Baransu, Hidayet Karaca) tutuklu yargılanıp, mağdur edilmesine de, gönlüm razı değil!

NOKTA...

Bunları yazdım diye isteyen istediğini söyleyebilir, yazabilir... 

Umurumda değilsiniz!

"Paralel" yaftasına devam edeceklere de sözüm şudur:

"Paralel senin babandır!"