BIST 9.916
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.438,01
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Derinkuyu'da okuma yazma heyecanı

"Bizden geçti" demediler. Derinkuyu Halk Eğitim Merkezine giden yetişkinler okuma yazma öğrenmenin mutluluğunu yaşıyor.

Abone ol

Emre ÜNLÜ

Derinkuyu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce 1. Kademe Okuma Yazma Kursuna katılan kadınlara belgeleri verildi.

17 Mart 2010 günü Fatih İlköğretim Okulunda düzenlenen belge törenine İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldırım, Belediye Başkanı Ahmet Balcı, Milli Eğitim Müdürü Necati Turgut, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Gündüz, Müdür Yardımcısı Ahmet Bayram, Fatih İlköğretim Okulu Müdürü Güngör Şen ve öğretmenler katıldı.

Kaymakam Yıldırım kursiyerlere yaptığı kısa konuşmada, “Okuma ve yazma için sebat ettiğiniz, gayret ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum, inşallah kursun devamı gelecek. Halk Eğitim olarak güzel çalışmalar olacak. Emlak kursu açıldı. Pansiyonculuk kursu da açmak istiyoruz. Pansiyonculukta Ürgüp, Göreme ve Avanos ileri seviyeye geldi. İlçemizde de inşallah pansiyonculuk yapılır” dedi.

Başkan Ahmet Balcı da, kursu açan ve kursa destek olan Halk Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fatih İlköğretim Müdürlerine teşekkür etti. Milli Eğitim Müdürü Necati Turgut’da, kursiyerlerin gayretleri ile bu seviyeye geldiklerini ifade etti.

Kursiyerler arasında Başkan Ahmet Balcı’nın eşi de vardı. Başkan Balcı kendi eşine kurs belgesini verirken hayli neşeli olduğu gözlerden kaçmadı.