BIST 9.935
DOLAR 32,48
EURO 34,77
ALTIN 2.442,50
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li Tanal'ın vukuat karnesi

Meclis'teki kavgada 'Asıl AK Partililer bize saldırdı' diyen CHP'li Mahmut Tanal'ın vukuat karnesi pek de iç açıcı çıkmadı.

Abone ol

CHP’li vekil Mahmut Tanal’ın önceki gece TBMM’de estirdiği terörün ilk vukuatı olmadığı ortaya çıktı.

4 Nisan 2013’te Genel Kurul’da milletvekili yumruklayan Tanal, 8 Şubat 2012’de de CHP’lilerin Meclis kürsüsünü işgal ettiği oturumda ön saftaki aktörlerden biriydi.
8 Şubat 2012 Kürsü işgalinde ön safta.

Genel Kurul’da TBMM İçtüzüğü’nün değiştirilmesine karşı çıkan CHP’li vekiller, görüşmeleri tıkamak için Meclis kürsüsünü işgal etti. TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in gayretlerine rağmen CHP’li milletvekilleri eylemlerinden vazgeçmedi. Çiçek’in oturumu kapatmasının ardından Genel Kuru’da arbede çıktı. Kursü işgalinin en ön safındaki Mahmut Tanal, AK Parti Milletvekili Muhittin Aksak’ın yakasına yapıştı, yumruklarını kullandı.

4 Nisan 2013 Ahmet Aydın'ı yumrukladı

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’e “Atatürk bu Cumhuriyet’i kurmasaydı, siz hangi devletin vatandaşıydınız, o makamda oturacak mıydınız? Otursaydınız hangi tarikat mensubu kitlenin, bilmem kaçıncı hanımı durumuna düşerdiniz?” diyerek hakaret etti. Bu sözler üzerine AK Partili Milletvekilleri, Kamer Genç’e tepki gösterdi. Bu duruma öfkelenen CHP Milletvekili Mahmut Tanal, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın’ı yumrukladı.

6 Temmuz 2013 Vekilin kaşını yardı

CHP Milletvekili Mahmut Tanal, Meclis’te son terörünü önceki gece estirdi. Gezi olaylarını bahane eden CHP’lilerin çıkardığı kavgada Tanal, kürsüde konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın üzerine yürüdü. Tanal, AK PartiMilletvekili Mehmet Emin Dindar’ı yumrukları ile yaraladı.


Meclis'te kanlı kavga!

TBMM Genel Kurulu'nda torba kanunun görüşmeleri sırasında gerilim tırmandı. AK partili vekilin kaşı yarıldı. (Devamı...)

3776-(1).jpg

Kaşı yarılan vekil konuştu!

Dün gece TBMM Genel Kurulu'nda torba kanunun görüşmeleri sırasında gerilim tırmandı. AK partili vekilin kaşı yarıldı. (Devamı...)

3800.jpg

Asıl AKP'liler bize saldırdı!

Dün gece Meclis Genel Kurulu'nda Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmeleri sırasında AK Parti ve CHP'li milletvekilleri arasında uzun süreli gerginlik ve arbede yaşandı. (Devamı...)

3812.jpg