BIST 9.795
DOLAR 32,60
EURO 35,00
ALTIN 2.451,33
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Cady için en cazip teklif

Doğuş Otomotiv – Volkswagen Ticari Araç Caddy modelleri için yılın son fırsatını sunuyor.

Abone ol

6 Kasım itibariyle geçerli olan kampanya kapsamında Caddy modelleri % 5’e varan indirim oranları ve kredi olanaklarıyla birlikte tüketicilere sunuluyor.

Doğuş Otomotiv – Volkswagen Ticari Araç gücü, kullanım rahatlığı ve ferah iç tasarımı ile değişik kullanım amaçlarını karşılayan modeli Caddy için yepyeni bir kampanya başlattı. Yeni kampanya kapsamında, Volkswagen Caddy sahibi olmak isteyenlere, peşin alımlarda Yaz Kampanyası kapsamında, peşin alımlarda modeline göre değişen % 5’e varan indirim avantajı, kredili alımlarda ise 60 aya varan vadelerle uygun kredi koşulları sunuluyor. Manuel şanzımanın düşük yakıt tüketimi, ataklık ve sportiflik avantajlarını otomatik şanzımanın sürüş konforuyla birleştiren, sınıfının ilk ve tek otomatik vitesli aracı olma özelliğini taşıyan Volkswagen Caddy Otomatik de kampanyaya dahil.

Özel indirim oranları sayesinde, Volkswagen Caddy modellerine 34.927 YTL’den (tek kayar kapılı Volkswagen Caddy Kombi 1.9 TDI) başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıyla sahip olmak mümkün. Vadeli alımlarda ise tüketicilere tavsiye edilen peşin indirimli anahtar teslim fiyatı üzerinden YTL ve € bazında farklı kredi seçenekleri sunuluyor.

Volkswagen Caddy’nin standart güvenlik paketinde ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi), ASR (Anti Patinaj Sistemi) ve EBC (Motor Fren Kontrol Sistemi) , sürücü ve yolcu hava yastığı (Van modelinde sadece sürücü hava yastığı), dört disk fren, viraj denge çubukları, tüm koltuklarda emniyet kemeri, gibi üst düzey güvenlik ekipmanları da bulunuyor.