BIST 10.267
DOLAR 32,31
EURO 34,85
ALTIN 2.412,90
HABER /  SPOR

Taraftardan Fenere çağrı

Fenerbahçe taraftar sitesinden Galatasaray maçı öncesinde futbolculara çağrı yapıldı.

Abone ol

Yapılan açıklamada Fenerbahçe sevgisi ve vefakarlığı belirtilirken, Galatasaray maçlarının Fenerbahçe taraftarları için önemi futbolculara adeta bir kez daha hatırlatılıyor. Bir nevi futbolcular ve teknik ekibe uyarı-hatırlatma görüntüsü şeklinde gözüken açıklamanın temel noktasında Fenerbahçe aşkı ortaya konurken, alınacak her sonuca taraftarın evet diyebileceği ama mücadele etmeyen bir takıma karşı seslerini yükseltecekleri düşüncesi yatıyor. Açıklama futbolcuları maça daha iyi motive etmeyi amaçlıyor.

Fenerbahçe taraftar sitesinden yapılan açıklama;

"FUTBOLCULARIMIZA,

Gün bugündür. Yağmur çağmur demeden, gerektiğinde cebimizdeki son parayla, gerektiğinde sevgilimizi yolda, annemizi evde bırakarak senin peşine düştük. Çubuklu forma ile tanıştığımız ilk gün bizim doğum günümüz oldu. Hepimiz seninle büyüdük.

Yeri geldi en kötü gününde sarı-lacivert yüreklerimiz ile canımızı ortaya koyduk. Saracoğlu'ndan yayılan tutkuyu genişlettik, cihana duyurduk. Fenerbahçeli olmanın verdiği gurur ile her zaman başımız dik, armamız göğsümüzde hayatı senle yaşar olduk.

Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe dedik. Şimdi diyoruz ki gün bugündür. Bir süredir sıkıntılı günler geçiriyoruz, her takımın yaşayabileceği engellere çarpıyoruz ama hiçbir zaman yılmıyoruz. Biz taraftarın hiçbir zaman seni yalnız bırakmıyoruz, seni yalnız bırakmak günahların en büyüğü demek.

Yaşadığımız bu sıkıntılar, birlikteliğimiz, her zaman onur dolu duruşumuz devam edecek ama şimdi rakibimiz Galatasaray. Bir Fenerbahçeli için tutkusunun ne anlama geldiğini tüm iliklerine kadar bir kez daha hissetmesi adına her sene yaşadığımız özel bir maç. Yaşam sevincimizin katlanarak arttığı, bizim tabirimizle Fenerbahçemiz adına sezonun en önemli maçı.

Aslan Terbiyecisi unvanını boşa vermediler sana. Kadıköy'e gelirken sarı-kırmızı gelinciklerin dizi boşuna titremiyor. Bugün Fenerbahçe olduğunu bazı kesimlere yine hatırlatma, hatırlama zamanı.

Çubuklu formanın kutsallığını, onurunu, hikayesini çok iyi biliyorsunuz. O formayı sırtına geçiren, o sahada mücadele eden her futbolcunun gururumuz olduğunu da. Alınacak her sonuçta biz yine yanındayız, biz yine seninle sabahlarız. Senin olduğun her yerde her sonuçta yine biz varız, o formanın bekçileriyiz.

Bizim için bu kutsal maç öncesi sizlerden tek dileğimiz, Saracoğlu'nda o forma yere düşmemeli. Skor hiç önemli değil. Başınız dik, başımız dik, ruhumuz ortada savaşımızın herkes farkında olmalı. Herkes farkında olmalı ki o formanın sahibi de biziz, biz sonuca değil sadece ruhsuzluğa karşıyız. Biz isteriz, istersek siz gidersiniz.

Sahaya çıkarken o formayı giydikten sonra aklınıza bunları getirin, milyonlarca taraftarın karşılıksız sevgisini düşünün, düşünmekte kalmayın, bizi hissedin! Size her zaman güveniyoruz, siz Fenerbahçe'siniz. Fenerbahçe güçlüdür.

Diyoruz ki;
O FORMA İÇİN BİZ ÖLÜRÜZ SİZ SAVAŞIN 'YETER'