BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SAĞLIK

Bu masaj insanı gençleştiriyor

ŞehirFırsatı, kentin en dikkat çekici ve en önde gelen fırsatlarını ayağınıza getirmeye devam ediyor.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM-ADVERTİOAL Su Spa & Wellness Center, Hawaii adalarında Kral ve Kraliçe’nin kendisini iyi hissetmesi için yaptırdığı “Lomi lomi nui” masajını, yalnızca ŞehirFırsatçıları’na özel avantajlarla İstanbul’a taşıyor.

Balili terapistler ile uzman Türk terapistler, daha çok kol ve dirsek baskılarıyla yapılan, avuç içi tekniği kullanılmayan bir masaj ritüeli olan“Lomi lomi nui” masajının rahatlatıcı etkilerini ŞehirFırsatçıları’na sunmak için karşınızda!

Mayadrom Sports Center, Etiler bünyesindeki Su Spa & Wellness Center, hayatın koşuşturmasına kısa bir mola verebilmeniz için sizleri her türlü konforun düşünüldüğü özel mrkezine bekliyor.

Yapmanız gereken tek şey, sadece ŞehirFırsatı’na özel olarak sizlere sunulan %50’lık fırsattan yararlanmak ve Mayadrom Etiler Su Spa & Wellness Center’ı arayıp rezervasyonunuzu yaptırmak. Bir yandan dinleneceğiniz, diğer yandan da keyifli vakit geçirebileceğiniz “Lomi lomi nui” masajından 26 Ağustos’a kadar istediğiniz herhangi bir günde yararlanabilirsiniz.

Balili ve Türk terapistlerin maharetli elleri eşliğinde 50 dakika boyunca sürecek olan bu egzotik yolculuğa çıkmak 180 TL yerine yalnızca 90 TL!

MAYADROM ETİLER SU SPA & WELLNESS hakkında

Türkiye’deki ilk ve tek “Kulüp Spa” formatını sizlere sunan SU SPA & WELLNESS alanında ülkenin en prestijli kuruluşlarından biri. Kulübün kısa zamanda açtığı üç merkezden biri olan Mayadrom Etiler Spa & Wellness Center, şehrin gürültüsünden kaçıp kendini sakinliğe ve huzura teslim etmek isteyenler için en önemli adres haline gelmiş durumda.

Sağlık, güzellik, formda kalma, rahatlamaya yönelik farklı bakım programları ve uzak doğunun geleneksel ritüellerini yaşamanızı sağlayacak özel terapileri bir arada sunan merkez, selülit tedavileri ve cilt bakımı uygulamalarını da exclusive ürünlerden yararlanarak yürütüyor.

Fırsat Bu Fırsat

Balili ve Türk terapistlerin uzmanlığında “Lomi lomi nui masajı” 180 TL yerine yalnızca 90 TL

Tam 50 dakika boyunca tüm sıkıntılarınızdan ve yorgunluklarınızdan sıyrılın

Sağlıklı ve zinde bir vücuda çok kısa bir sürede sahip olun

Nasıl Yararlanırım

ŞehirFırsatı çekinizi 26 Ağustos’ kadar dilediğiniz bir günde kullanabilirsiniz

Fırsatınızdan yararlanmadan önce mutlaka rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.


Su Spa&Wellness Center
Mayadrom Sports Center
Arnavutköy Yolu Deniz Sok.
No:16 Etiler İSTANBUL

Rezervasyon için

02123515619-20
05414868581