BIST 10.753
DOLAR 32,26
EURO 34,94
ALTIN 2.428,63
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şanlıurfa Belediyesi işçilerine müjde

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 23 Haziran 2010 tarihinden itibaren belediye işçilerine ikramiye ödeneceği müjdesini verdi.

Abone ol

İşçilere emeklerinden ötürü teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen Belediye Başkanı Fakıbaba, göreve geldikleri günden bu yana işçi alacaklarına büyük hassasiyet gösterdiklerini söyledi.

2004 yılında işçi alacaklarının yaklaşık 18 Milyon TL olduğunu hatırlatan Başkan Fakıbaba, bu rakamın şimdilerde 3.5 Milyon TL'ye düşürüldüğünü bununda 1 Milyon TL'sinin yarından itibaren işçilere eşit şekilde dağıtılacağını kaydetti.

İşçilerle çok iyi bir diyalog içersinde olduklarına dikkat çeken Fakıbaba, "İkramiyelerin yanı sıra gerek belediye bünyesinde çalışan işçilerin gerekse de hizmet alımı yoluyla çalıştırılan personellerin maaşlarını gününde alıyor olmaları bizleri gerçekten mutlu ediyor. Çünkü işçi hakkına büyük önem veriyoruz. Onların bu parayı kuruşu kuruşuna hak ettiğine inanıyoruz" dedi.

Şanlıurfa Belediyesi'ne mal satan esnafın Mayıs ayına ait ödemelerinde bile önemli mesafeler kat ettiklerine değinen Fakıbaba, "Çok şükür iyi bir ekibimiz var. Memura, personele ve esnafa öyle aşırı bir borcumuz bulunmamaktadır" diye konuştu.