BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Bolu hava durumu okullar tatil mi?

Bolu 'da kar yağışı dün geceden beri etkili olmaya devam ediyor. Hava durumu raporlarına göre sıcaklık düşecek kar yer yer etkili olacak. Peli bugün Bolu'da okullar tatil mi?

Abone ol

BOLU 'da kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Hava durumu raporlarına göre sıcaklık düşüşleri devam edecek kar yağışı zaman zaman etkisini arttıracak. Bugün Bolu'da en düşük sıcaklık 0 derece olarak ölçülecek. Peki Bolu 'da bugün okullar tatil mi, Bolu Valiliği'nden henüz kar tatili açıklaması gelmedi. D-100 karayolu ve TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor.

BOLU 5 GÜNLÜK RAPOR

screen-shot-2015-04-09-at-8.54.18-am.png

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

D-100 karayolu ve TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde dün başlayan kar yağışı sabah saatlerinden itibaren etkisini arttırdı. Kar kalınlığı Seymenler, Karanlıkdere ve Bakacak bölgelerinde 30 santimetreye ulaştı. Kış lastiği uygulamasının 1 Nisan'da sona ermesi nedeniyle araçlarında bu lastiklerden bulunmayan sürücüler zaman zaman zor anlar yaşadı.

Bölgede Karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmasını aralıksız sürdürüyor. Trafik ekipleri ise Bolu Dağı güzergahını kullanacak sürücüleri uyardı.

Öte yandan, kar yağışı kent merkezinde de devam ediyor. Belediye ekipleri kalınlığı 15 santimetreyi bulan karla mücadele çalışmasını sürdürüyor.