BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.507,99
HABER /  GÜNCEL

Kocaeli 9 Nisan hava durumu tahmini

Koceli için meteoroloji bugün alarm verdi. 9 Nisan günü başlayan şiddetli yağış Kocaeli ilinde cuma gününe kadar etkili olacak. Kocaeli hava durumu tahmini şöyle.

Abone ol

KOCAELİ için yapılan son hava durumu tahminlerinde şiddetli yağış ve fırtına uyarısı verildi.  Kocaeli 'nde abah saatlerinde başlayan yağışın bugün gece saatlerine kadar aralıksız ve kuvvetli olarak etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Kocaceli için sitesine uyarı koydu. Nisan ortasında bir çok ilde kar yağarken Marmara bölgesindeki illeri ise şiddetli yağmur ve fırtına vurdu. 9 Nisan 2015 için yapılan hava durumu tahminlerine göre Kocaeli 'nde sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağış aralıksız ve çok kuvvetli olarak bugün gece saatlerine kadar etkili olacak. Poyraz Fırtınası birlikte devam edecek olan şiddetli yağışlar metrekareye 25 - 50 mm arasında yağış bırakacak. Kuvvetli fırtına ve sürekli yağmurun meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

KOCAELİ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ
Kocaeli için yapılan son hava durumu tahminleri bugün şiddetli fırtına ve yağış uyarısı veriyor. Kocaeli 'de hava sıcaklığı en yüksek 7 derece olacak. Şiddetli yağışlar Kocaeli ilinde 10 Nisan cuma günü akşam saatlerine kadar devam edecek. Kocaeli 'nin 5 günlük hava durumu tahmini şöyle.
kocaeli-5-günlük-hava-durumu-meteoroloji-tahmini.jpg

İSTANBUL 9 NİSAN HAVA DURUMU TAHMİNİ