BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.508,15
HABER /  GÜNCEL

İstanbul ve 3 il için hava durumu alarmı

Havalar şaşkına çevirdi. Meteoroloji İstanbul , Kocaeli , Sakarya ve Yalova için uyarı verdi. Son hava durumu tahminlerine göre bu illerde şidetli yağış ve fırtına var.

Abone ol

İSTANBUL , Kocaeli , Sakarya ve Yalova illeri için hava durumu uyarısı verildi. İstanbul başta olmak üzere bu dört ilde sabah saatlerinde başlayan yağışın bugün gece saatlerine kadar aralıksız ve kuvvetli olarak etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji sitesinden yapılan son hava durumu tahminleri herkesi şaşkına çevirdi. Nisan ortasında bir çok ile kar yağarken Marmara bölgesindeki illeri ise şiddetli yağmur ve fırtına vurdu. Meteoroloji bugün sitesine İstanbul , Kocaeli , Sakarya ve Yalova için uyarı koydu.
istanbul-hava-durumu.20150409083618.jpgHava durumu tahminlerine göre İstanbul ve diğer üç ilde sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağış aralıksız ve çok kuvvetli olarak bugün gece saatlerine kadar etkili olacak. Poyraz Fırtınası birlikte devam edecek olan şiddetli yağışlar metrekareye 25 - 50 mm arasında yağış bırakacak. Kuvvetli fırtına ve sürekli yağmurun meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

İSTANBUL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ
İstanbul Nisan ortasında kışı yaşıyor. İstanbul için yapılan son hava durumu tahminine göre bugün hava sıcaklığı en yüksek 9 derece olacak. Gün boyu şiddetli yağış fırtınayla birlikte İstanbul 'da etkili olacak. Hava durumu analizlerine göre İstanbul 'da hava sıcaklığı ancak Cumartesi günü mevsim normallerine dönecek. İşte İstanbul için 5 günlük hava durumu tahmini.
istanbul-hava-durumu-9-nisan-2015.jpg
İSTANBUL 'DA İDO SEFERLERİ İPTAL OLDU
İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), hava muhalefeti nedeniyle yapılması planlanan iki seferini iptal etti. İDO'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 07.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı Deniz Otobüsü ile 08.00 Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü seferleri yapılamadı.

KOCAELİ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ
Kocaeli için yapılan son hava durumu tahminleri bugün şiddetli fırtına ve yağış uyarısı veriyor. Kocaeli 'de hava sıcaklığı en yüksek 7 derece olacak. Şiddetli yağışlar Kocaeli ilinde 10 Nisan cuma günü akşam saatlerine kadar devam edecek. Kocaeli 'nin 5 günlük hava durumu tahmini şöyle.
kocaeli-5-günlük-hava-durumu-meteoroloji-tahmini.jpg

SAKARYA 9 NİSAN HAVA DURUMU TAHMİNİ
Meteorolojinin alarm verdiği illerden Sakarya 'da da bugün şiddetli yağışlar etkili olacak. Sakarya 'da hava sıcaklığı en yüksek 6 dereceyi görecek. Bugün gün boyu görülecek şiddetli yağışlar 10 Nisan cuma günü de etkisini devam ettirecek. Haftasonu Sakarya 'da hava sıcaklığı yükselmeye başlayacak ve yağmur duracak.

sakarya-hava-durumu-9-nisan.jpg

YALOVA 9 NİSAN HAVA DURUMU TAHMİNİ
Hava durumu tahminlerine göre Yalova 'da bu sabah başlayan şiddetli yağışlar kuvvetli fırtınayla birlikte 10 Nisan cuma günü de etkisini devam ettirecek. Hava sıcaklığı Yalova 'da en yüksek 6 dereceye çıkacak. Yalova 'da 10 Nisan cuma günü etkisini yitirmeye başlayacak olan yağışlar haftasonu yerini güneşli havaya bırakacak.

yalova-9-nisan-hava-durumu.jpg