BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,79
ALTIN 2.493,47
HABER /  SEÇİM

Erdoğan Uğur Işılak'a demiş ki

AK Parti İstanbul milletvekili adayı Uğur Işılak, adaylık sürecinde Erdoğan ile olan diyaloğunu Star Ana Haber'e anlattı.

Abone ol

AK Parti'ni seçim müziği dombra şarkısıyla seçim meydanlarını coşturan Uğur Işılak, AK Parti İstanbul milletvekili adayı oldu.

Işılak, İstanbul 3. Bölge 9. sıradan listeye girdi. Star Ana Haber'e konuşan Işılak, yerel seçimlerde aday tanıtım toplantısında Erdoğan ile arasında geçenleri böyle anlattı:

''ERDOĞAN 'SEN İYİ BİR HATİPSİN' DEDİ''

''30 Mart seçimleriyle ilgili aday tanıtımı vardı. Ben orada Dombra'yı seslendirdim. 7-8 dakikada spontane bir konuşma yaptım. O konuşmanın akabinde (o zaman Başbakan olan) Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la sohbet ettik. 'Ya' dedi 'Uğur sen iyi bir hatipsin' dedi. maşallah dedi ya. Sende 'siyasi eda var' dedi. İleride düşünüyoruz dimi siyaseti' dedi. Cumhurbaşkanıyla da böyle bir diyalog geçti. Teveccüh gösterdiler, siyasette de yer vermek istediler. Sanatın kültürün, medeniyetin önemli bir harç olduğuna inanıyorum. Bu harcı Meclis'te en iyi olarak kullanacak da ben olurum heralde.''

'Dombra'nın müziği üzerine yeni sözler yazan Uğur Işılak, 7 Haziran seçimleri için de Kiziroğlu türküsünü yeniden uyarlamış, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 'Bir Yiğit Adam' adlı seçim şarkısını hazırlamıştı.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2015