BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,73
ALTIN 2.441,17
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Taner Yıldız'dan CHP'ye kedi yanıtı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, CHP'nin seçim kampanyası için hazırladığı filmde kullandığı kediyle ilgili açıklama yaptı.

Abone ol

Enerji Bakanı Taner Yıldız, CHP'nin kedili tanıtım videosuyla ilgili olarak "Kedinin peşinden koşmalarını esprili buluyorum" dedi.

Yıldız, Türkiye ile Gürcistan arasında imzalanan "Enerji Alanında İşbirliğine Dair Anlaşma"nın imza töreninde gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP'nin seçim kampanyası için hazırlattığı tanıtım filmindeki "kedi" figürü kullanması karşısında görüşleri sorulan Yıldız, seçim çalışmaları döneminin centilmence geçmesi temennisinde bulundu.

'BİRAZ ESPRİLİ BULUYORUM'

Seçimlerin Türkiye'nin gelişimi için önemli olduğunu dile getiren Yıldız, şunları söyledi: "Burada herhangi bir şeyin arkasına sığınmamak lazım. Bazen ağacın, bazen kedinin ya da başka bir objenin. Bütün partiler kendi özyapılarını ortaya koyacak, millet de tercihini yapacak. Siyasette bir gündem belirleyenler, bir de gündemin peşinden koşanlar vardır. CHP'nin bu reklamda bir kedinin peşinden koşmasını ben biraz esprili buluyorum. Milletimizin şu ana kadar alkışladığı Ak Parti oldu, bundan sonra da milletimizin AK Partiyi alkışlayacağına olan inancımı vurgulamak istiyorum."

CHP'NİN SEÇİM KAMPANYASI