BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.436,26
HABER /  GÜNCEL

Biz gelmeden kendini öldür!

Genç bir kadının cesedi boş bir arazide bulundu. Kadının kocası konuştuğunda olayın vahşetinin boyutu da gözler önüne serildi.

Abone ol

Nurgül Akın, 6 ay önce Küçükçekmece'de telle boğulup, yakılarak öldürülmüş halde bulundu. Başka erkeklerle ilişkisi olduğu iddiasıyla aile meclisi kararıyla öldürüldüğü ileri sürülen Nurgül Akın'ın eşi Ömer Akın, "Kayınpederim kızına 'Biz gelmeden kendini öldür' dedi" diye savunma yaptı.

Küçükçekmece'de başka erkeklerle ilişkisi olduğu gerekçesiyle aile meclisinin kararı üzerine telle boğulup yakılarak öldürüldüğü ileri sürülen Nurgül Akın'ın cesedini polis 25 Aralık 2008'de boş bir arazide buldu.

Kadının kimliğini tespit eden polis, Akın'ın kardeşi O.Ş. (17), amcasının oğlu S.Ş. (15) babası Hasan Şahin ve amcası Ramazan Şahin, Mehmet Şahin ile Ali Şahin ve eşi Ömer Akın'ı tutukladı.

Bakırköy 15. Ağır Ceza Mahkemesi'nde önceki gün görülen ilk duruşmada hakkında töre saiki ile öldürmeye yardım etme suçundan 15 yıldan 20 yıla kadar hapsi istenen Nurgül Akın'ın eşi Ömer Akın, başka erkeklerle konuştuğu için boşanma davası açtığını söyledi ve kayınpederinin kızına "Biz gelmeden kendini öldür" dediğini iddia etti.

ANNE OĞLUNDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Duruşmaya müşteki olarak katılan Nurgül Akın'ın annesi Zeynep Şahin ise "Oğlumdan da, damadımdan da şikáyetçiyim" dedi.

Aile meclisi kararını uyguladığı iddia edilen Akın'ın kardeşi O.Ş. ile amcasının oğlu S.Ş. de töre saiki ile öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle Bakırköy Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.