BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.443,45
HABER /  SPOR

Bayer Münih bu teklife ne diyecek

Beckenbauer, dün yaptığı açıklamada Madrid’in Ribery’i almak için parasının yetmeyeceğini söylemişti ancak yeni teklife hayır demesi çok zor.

Abone ol

Florentino Perez, Franck Ribery için bastırıyor. İngiliz basınında çıkan haberlerde Florentino Perez’in Bayern Münih’in yıldız oyuncusu Franck Ribery için 47 milyon avro artı Robben ve Sneijder teklifinde bulunduğu söyleniyor.

Bayern Münih Başkanı Beckenbauer, dün yaptığı açıklamada Real Madrid’in Ribery’i almak için parasının yetmeyeceğini söyleyerek transfer söylentilerine son vermeyi ummuştu.

Ayrıca yayınlanan haberlere Bayern Münih antrenörü Louis van Gaal’in Fransız oyuncu karşılığında takıma katılması gündemde olan iki Hollandalıya sıcak baktığı da belirtiliyor.

Real Madrid, transfer döneminde Kaka, Cristiano Ronaldo, Benzema ve Albiol için toplam 213 milyon avro harcadı.

Bu arada Manchester United’dan 94 milyon avroya Real Madrid’e transfer olan Ronaldo, bu ücreti adil buldu.

Ronaldo yaptığı açıklamada, “Real Madrid ile Manchester United anlaşmaya vardıktan sonra söylenecek bir şey yok. Real Madrid’e benim için ödediği ücreti oyunumla ödeyeceğime inanıyorum” dedi.

Portekizli yıldız sözlerini, “İyi oyuncular her zaman daha maliyetli olur. Ben dünyanın en pahalı futbolcusu olduğum için mutluyum. Bu üzerimde baskı yaratmıyor. Hatta bu değişimin benim dünyanın en iyi futbolcusu olmamda faydalı olacağını düşünüyorum” şeklinde bitirdi.