BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Jacksonın çocukları sorgulanıyor

Los Angeles Çocuk ve Aile Koruma Servisi tarafından sorgulanan çocukların, her hangi bir istismara maruz kalıp kalmadıkları inceleniyor

Abone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

Los Angeles Çocuk ve Aile Koruma Servisi, Michael Jackson'ın ölümünden kısa süre sonra çocuklarını sorgulamaya başladı. Çocukların her hangi bir şekilde uyuşturucu istismarına maruz kalıp kalmadıkları araştırılıyor.

12 yaşındaki Prince Michael, 11 yaşındaki Paris ve 7 yaşındaki 'Blanket' olarak bilinen Prince Michael II'nin, Jackson'ın ölümünden bir kaç saat sonra sorgulanmaya başlandığı, Servis'in çocuklar üzerindeki araştırmasının 27 gün süreceği öğrenildi.

Jackson'ın ölüm tarihind4n itibaren 27 gün sürecek incelemede, ilk öne çıkan ağrı kesici hap bağımlısı olan Jackson'ın çocuklarında da bu tip bir bağımlılık olup olmadığı.

 Koruma servisinin asıl kırmızı bayraklı olarak tanımladığı durum ise, Jackson'ın daha önce yargılanıp aklandığı taciz davaları. Bu davalar nedeniyle Jackson'a yapıştırılmış yafta, ne yazık ki, çocuklarının sorgu sürecinde de göz önünde bulunduruluyor.

Çocukların yasal varisi olarak belirlenen Jackson'ın annesi Katherine ve Prince Michael ile Paris'in annesi Debbie Rowe da dahil olmak üzere, çocukların hayatında olan herkes bu inceleme kapsamında sorgulanıyor.

Jackson ailesinin fertleri ve yakın dost çevresinin de sorgulandığı bu incelemelerde, çocukların hayatını ve psikolojisini etkileyen her hangi bir durum ve istismar olmadığına kanaat getirilirse, çocuklar babaanneleri Katherine Jackson ile kalabilecekler.

İngiliz The Sun gazetesi'nin kaynaklarına göre, Temmuz 23'te sona erecek bu araştırmada yetkililer, memnun kalacakları sonuçlara ulaşamazlarsa, çocukların durumunun ne olacağını kesinleştirmek için bir dava açılacak.

Avukat ve aile hukuku uzmanı olan Michael Dave'e göre, Çocuk ve Aile Koruma Servisi'nin [Department of Children and Family Services (DCFS)] tek amacı, tarafsız bir gözle çocukların durumunu değerlendirmek ve potansiyel koruyucu olarak belirlenen Katherine Jackson'ın çocukların veliliği için uygun olup olmadığına karar verilmesi.