BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Haberleri yatak odasından sundu

Nurseli İdiz, tartışmalı haber programına başladı. Konuğunu loş ışıklı stüdyoya kurulan kırmızı yatağına yatırdı...

Abone ol

Seyhan Soylu'nun tartışmalı programlarından biri olan "Gecelik Haberler" başladı. Sanatçı Nurseli İdiz, Kanal T'de yayınlanan programda stüdyoya kurulan bir yatak odasından haberleri sundu.

İdiz, programı açarken "Bana hep ne kadar rahat konuşuyorsun, sanki yatak odasında gibi derlerdi... Ben de o zaman yatak odasından sunayım haberleri dedim. Uyuduğumuz, düşündüğümüz, bazen aklımıza soruların takıldığı yerdir yatak odası.. Daha sahici, daha gerçek bir yerden size seslenelim istedik. Herşeyi konuşacağız" dedi.

Nurseli İdiz, "evlerine yeni taşındıklarını, eksikler olduğunu, bundan sonraki her bölümde eksikleri tamamlayarak, yeniliklerle seyirci karşısına çıkacaklarını" da söyledi.

KONUĞUNU YATAĞA ATTI, YORGANA SARDI!

Nurseli İdiz, program konuğu olan İstanbul Devlet Tiyatrosu'ndan Erkan Taşdüğen'i yatağında da ağırlamak istedi. "Şekerim seni şöyle mi alayım, yatağa mı yatırayım" diyen Nurseli İdiz'e konuğunun yanıtı "Yok ben bu sabah geç kalktım" oldu.

Dünyada ilk kez denenen formatta Nurseli İdiz, kırmızı rengin hakim olduğu, loş ışıklı yatak odasında gündemden gözüne takılan haberleri mercek altına alacak.

İdiz, programın sonunda dediğini yaptı.. Konuğunu yatağına yatırarak üzerine de yorganı sarıp sarmaladı.

İŞTE NURSELİ İDİZ'İN YATAK ODASI, İŞTE O HABERLER... 

[PAGE]

  

[PAGE]

  

[PAGE]

  

[PAGE]

  

[PAGE]

  

[PAGE]

  

[PAGE]