BIST 9.931
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.440,99
HABER /  SPOR

Alex, Aziz Yıldırıma söz verdi

Fener'in kaptanı Alex, Aziz Yıldırım'a 10. yıl hediyesi verecek. Hediye, Sevilla galibiyeti olacak...

Abone ol

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Kulübü Başkanlık koltuğunda 10. yılını dolduran Aziz Yıldırım, ülkenin dört bir yanından kutlama mesajları alırken, en anlamlı mesaj kaptan Alex de Souza'dan geldi.

Başkan Yıldırım'la özel bir görüşme yapan Brezilyalı futbolcu, "Sayın başkanım öncelikle sizi 10. yılınızdan dolayı kutluyorum. Ama asıl kutlamayı ise çarşamba günü yapacağız ve size en anlamlı hediyeyi vereceğiz. Avrupa'da başarı sizin en büyük hedefiniz. 10. yılınıza Sevilla zaferi yakışır" dedi.

BAŞKAN DA ÇOK İNANIYOR
Kaptan Alex de Souza'nın sözlerinden dolayı çok duygulanan Başkan Aziz Yıldırım, Brezilyalı yıldıza, takıma olan güveninin tam olduğunu ve Fenerbahçe'nin Sevilla'yı sadece İstanbul'da yenmekle kalmayıp turu da geçeceğine inandığını söyledi. Aziz Yıldırım'ın ayrıca "Şunu çok iyi biliyorum ki Fenerbahçe büyük maçlarda çok daha iyi oynuyor. Benim takımımın karakteri böyle" dediği öğrenildi.

AVRUPA FENER'İ KONUŞACAK
Kaptan Alex, sözlerine şöyle devam etti: "Bu kulübe geldiğimde bana 'Fenerbahçe'yi 2010 yılına kadar dünya kulübü yapacağım' demiştiniz. Bunu şimdiden başardığınızı görüyorum. Takım olarak kenetlendik ve perşembe sabahı sadece Türkiye'de değil, tüm Avrupa'da Fenerbahçe'nin konuşulmasını sağlayacağız. Bu kulüpte lig şampiyonlukları yaşadık. Ama eksik olan Avrupa başarısını da bu sene hep birlikte yaşayacağız. Tüm takım olarak buna inanıyoruz."