BIST 9.821
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.459,31

AK Parti'de ortadan kaybolanlar

Başbakan bunun farkında ve büyük bir aksilik olmazsa, 2014 yerel seçimlerinde onu yeniden aday göstererek ödüllendirecek...

Gezi eylemleri dostu, düşmanı Tayyip Erdoğan'a gösterdi. Taksim dolup taşınca, "buraya kadarmış" diyerek arazi olanların sayısı az değil. Ortalık yatışınca, yeni yeni ortaya çıkmaya başladılar.. 

Kim?

Liste uzun...

Ve o liste, Tayyip Erdoğan'ın önünde duruyor...

Tayyip Bey, "Hesap soracağız" diyor ya meydanlarda... Gezi'yi kirli emellerine alet edenlerin dışında, AK Parti'nin içinde de var o hesap sorulacaklar arasında... Aşağıdan yukarıya doğru baktığımızda, nice kelli felli AK Partili var Erdoğan'ı Gezi eylemlerinde yalnız bırakan..

                              ***

Kadir Topbaş mesela...

Gezi eylemleri boyunca sır oldu sanki!

Erdoğan'ın "dik duruşu" meydanların dolup taşması bile, Kadir Bey'i saklandığı yerden çıkarmaya yetmedi. Polis müdahalesi sonrasında, Taksim sakinleşince Başkan boy göstermeye başladı. Üstelik Erdoğan ve kurmaylarının yaptığı açıklamaların zıddı açıklamalar yaparak!

Kadir Topbaş, adaylığını aylar önce açıklamıştı hatırlayın!

Gezi eylemleri sonrasında, Kadir Topbaş'a şimdiden geçmiş olsun diyorum!

                             ***

Melih Gökcek de, Topbaş gibi aday adayı olduğunu açıklamıştı...

Gezi eylemleri öncesinde, yeniden aday gösterilme ihtimali neredeyse hiç yoktu. Sosyal medyadaki etkinliği, CNN ve BBC'ye twitter'dan kafa tutması, Melih Gökçek'in yıldızını yeniden parlattı.

Gökçek, aday adayıydı Gezi eylemlerinden önce...

O şimdi alternatifsiz aday!

Açıkçası bunu haketti...

Boş durmuyor, twitter'da ciddi bir takipçi sayısına ulaştı.

İstediğini yukarı çıkarıyor, istediğini alaşağı ediyor..

Başbakan bunun farkında ve büyük bir aksilik olmazsa, 2014 yerel seçimlerinde onu yeniden aday göstererek ödüllendirecek...

                               ***

Az önce de belirttiğim gibi, Tayyip Erdoğan'ın elinde uzunca bir liste var. Cezaevinde kendisini ziyaret edenleri de tek tek listelemişti. Cezası bittikten sonra, ziyaretçilerini tek tek aradı teşekkür etti. Yetmedi, etrafında kenetlenen bir çok kişiyi ödüllendirdi.

Şimdi yine aynısını yapacak!

Ortalık sakinleşince...

Listeyi önüne alacak ve her kim bu süreçte kendisine destek verdiyse arayacak ve ödüllendirecek. Arazi olanlar ise, bertaraf edilecek. Hem de bizzat Erdoğan'ın talimatıyla..

Hasılı...

Gezi'de kim ne ektiyse onu biçecek!