BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MEDYA

Ah Kalbim 60.yeni bölüm fragmanı Pragya'ya yapılan plan tutmuyor

Ah Kalbim 60.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Ahmet Kalbim yeni bölümde neler olacak? Ah Kalbim yayınlanan son bölüm özeti ve 60.yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

TÜRKİYE'de Hint dizileri ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. İlgiyle izlenen dizilerden biri de Ah Kalbim. Hafta içi her gün ekrana gelen Ah Kalbim'de bu akşam neler yaşanacak? Ah Kalbim 60.yeni bölüme gelin yakından bakalım.

İlgiyle takip edilen sevilen Hint dizisi Ah Kalbim 60. bölüm fragmanı dizi hayranları tarafından merak konusu oldu. Sevilen dizide yarın heyecan tavan yapacak. Abhi ve Pragya Neil’in adamlarını etkisiz hale getirip kaçmayı başarır ve yüzleşmek için Neil’in yanına gider. Neil karşısında Pragya’yı görünce şok olur. Abhi ise Neil’in arkasına saklanmıştır. Neil’i dövmeye başlayan Abhi onun etraflarında dolaşmamasını ister. Fakat Neil’in adamlarından biri gelip Pragya’yı rehin alır. Birbirinden çok farklı İki kız kardeşin aşkları ve umutlarının konu edildiği ‘Ah Kalbim’ her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kumkum Bhagya Ah Kalbim dizisi tüm bölümleri ile haberimizde yer alan linkten takip edebilirsiniz. İşte tüm detaylarıyla Ah Kalbim 60. bölüm fragmanı ve tüm detaylar:

SON BÖLÜMDE NELER OLDU? Abhi ve Pragya Neil’in adamlarını etkisiz hale getirip kaçmayı başarır ve yüzleşmek için Neil’in yanına gider. Neil karşısında Pragya’yı görünce şok olur. Abhi ise Neil’in arkasına saklanmıştır. Neil’i dövmeye başlayan Abhi onun etraflarında dolaşmamasını ister. Fakat Neil’in adamlarından biri gelip Pragya’yı rehin alır. Gücü eline alan Neil, Abhi’yi öldüresiye dövmeye başlar. Öte yandan Bülbül bu kaçırılma olayına evden birinin de dahil olduğunu düşünmeye başlar. Mitali’yi köşeye sıkıştıran Bülbül, onu tedirgin etmeyi başarır. Mitali Bülbül’e yansıtmamaya çalışsa da çok korkar ve Aliya’yı uyarmaya gider. Aliya Neil’i arayarak kendi ismini vermemesini söyler fakat telefonu açan kişi hiç ummadığı biri olur.