BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,76
ALTIN 2.492,38
HABER /  GÜNCEL

Ali Koç'un herkesten uzak eşi Nevbahar Demirağ'a bakın

Ali Koç her zaman yaptığı açıklamalarla dikkat çeken bir isim. Koç holding'in başında olmasına rağmen mütevazı bir hayat yaşayan Ali Koç, Nevbahar Demirağ ile evli. Herkes Ali Koç'un gönlünü çalan Nevbahar Demirağ'ı merak ediyor. Peki kimdir bu Nevbahar Demirağ aslen nereli?

Abone ol

Bundan tam 12 yıl önce Ali Koç, çocukluk arkadaşı olan Nevbahar Demirağ dünyaevine girdi. Herkes o zaman Ali Koç'un kalbini çalan kadının kim olduğunu merak ederken şimdi çiftin 3 çocuğu bulunuyor. Gelin hep birlikte herkesin merak ettiği hayata bakalım.

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ile Çiğdem Simavi’nin küçük oğlu, Koç Holding Bilgi Grubu Başkanı Ali Koç, tartışmasız Türkiye’nin en gözde bekarıydı. Gösterişten uzak bir yaşam süren Ali Bey gece hayatından, eğlenceden oldum olası uzak durdu. Herkesin ilgisini çeken Ali Koç, 2005 yılında çocukluk arkadaşı Nevbahar Demirağ ile dünyaevine girdi. Bir anda gündeme oturan Nevbahar Demirağ Koç hala magazinden ve cemiyet hayatından uzak bir hayat yaşıyor. Peki kimdir bu Nevbahar Demirağ?

NEVBAHAR DEMRİAĞ KİMDİR?  43 yaşındaki Nevbahar Demirağ’ın annesi 1970 yılının Türkiye Güzellik Kraliçesi Afet Tuğbay, babası AND Film’in patronu Turgut Demirağ. Nevbahar Demirağ ilkokuldan üniversiteye kadar, tüm eğitimini Amerika’da yaptı. Üniversiteyi bitirdikten sonra da Türkiye’ye dönmeyip, Los Angeles’ta yaşamına devam etti. Nevbahar Koç, sanatın her türüyle yakından ilgilenen bir isim. Özellikle önemli resim sergilerini kaçırmıyor. KÜSAV’ın (Kültür Sanat Varlıklarını Koruma ve Tanıtma Vakfı) başkanı olan kayınvalidesi Çiğdem Simavi’nin açtığı sergilerin de gediklisi. Spora büyük ilgisi olan Nevbahar Demirağ Koç, tenis oynamayı, yüzmeyi ve uzun yürüyüşler yapmayı çok seviyor.