BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.436,23
HABER /  SPOR

Zico kulübede uyuyunca...

Sahada gezinen futbolcuları görmedi, değişiklikleri yanlıştı. En büyük hatasını da kendisi itiraf etti;

Abone ol İNTERNETHABER- İnter maçının ikinci yarısı kabus gibiydi. Futbolcular maç bitse de gitsek havasındaydı.. Vasatı aşan futbolcu yok gibiydi..

Futbolcuların bu haline Zico da ayak uydurdu. Sahaya sürdüğü onbir ve maç sırasında yaptığı ve yapmadığı değişikliklerle yenilgide başrolü oynadı.

ZİCO'NUN EN BÜYÜK HATASI

Zico, Semih'in sakatlanarak oyundan çıktığı bölümde 10 kişiyken 2. golü yediklerini kaydederek, ''10 kişiyken golü yemek beni oyun içinde en çok üzen olaydı'' dedi. Brezilyalı çalıştırıcı, ''Semih'in çıkıp çıkmayacağına geç karar verildiği için 10 kişi olduğumuz anda bir gol yedik. Oyuncularımıza her an hazır olmamız gerektiğini söylüyoruz, ama böyle 10 kişiyken golü yemek bizi üzdü. Kazım girmek için hazırdı. Yapmamız gereken sadece Semih devam edecek mi etmeyecek mi ona karar vermekti. Semih'in çıkıp çıkmayacağı belli olsaydı, Kazım girerdi'' diye konuştu.  

Deniz Barış'ın ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı. Deniz orta saha ve savunma arasındaki açığı kapatmada ne kadar başarılıysa yerine oynayan Selçuk o kadar kötüydü..

Ne savunmaya yardım edebildi ne de hücuma çıkabildi. Sahada gezinip durdu.. Alex ve Aurelio'ya destek çıkamayınca bu iki futolcunun hücum varyasyonları aksadı.

Sağ kanat bir felaketti. İnter'in gollük atakları hep oradan geldi. Gökhan Gönül 100 metrelik koridoru tek başına tutmaya çalıştı.

Çünkü önünde oynayan Devidin fizik gücü sıfırdı. Yardıma gitmediği gibi topu olumlu da kullanamadı. Tam 83 dakika komediye seyirci kaldı.

Neredeyse bir sezon oynamayan Appiah'ı İnter'e karşı kurtarıcı olarak sahaya sürmesi de trajikomikti. Hem de sezonun formda isimlerinden Aurelio'nun yerine alması başka bir hataydı.. Onun çıkmasıyla birlikte birlikte İnter orta sahayı tamamen ele geçirdi..