BIST 9.909
DOLAR 32,46
EURO 34,69
ALTIN 2.434,33
HABER /  MAGAZİN

Zerrin Özer'in tecavüz pişmanlığı

Yüksel Aytuğ'un sunduğu 'Medyatik'e bu hafta Zerrin Özer konuk oldu. Sanatçı o sırrı açıkladığı için pişman.

Abone ol

 Yüksel Aytuğ'un sunduğu 'Medyatik'e bu hafta Zerrin Özer, Işın Karaca ve yıldızların akıl hocası Mümin Sekman konuk oldu.

Temponun hiç düşmediği programda Zerrin Özer ve Işın Karaca, birlikte muhteşem bir düete imza attı. Üç ünlü isim, programda ilginç açıklamalarda da bulundu. İşte bu açıklamalar...

"Küçük yaşta şöhrete ulaşınca, bunu taşıyabilmek kolay olmuyor. Haliyle bu birtakım arızalara yol açıyor. Kesinlikle yapayalnızsınız. Karşınızda duranlara karşı tek başına mücadele ediyorsunuz. Ama hayranlarının sevgisi olmasaydı, bu noktaya gelemezdim. Allah onları başımdan eksik etmesin."

MUTSUZLUĞU SEVİYORUM

"Zerrin Özer mazoşisttir, acı çekerek beslenir. Acıyı sever, dengesizdir, uzun süreli mutluluklara inanmaz. Çok büyük mutluluklarla başlıyor ilişkiler ama öyle devam etmiyor. Ben mutlu olunca rahatsız oluyorum, mutlaka bir huzursuzluk çıkarıyorum. İkili ilişkide çok kötü ve zor biriyim. Ruhen rahatsızım bunu rahatlıkla söylüyorum. Kısacası mutsuzluktan mutlu olan biriyim."

KEŞKE ANLATMASAYDIM

"Hayatımdan bir anı çıkartma şansım olsa, kesinlikle Yasemin Bozkurt'un programındaki o açıklamayı yapmazdım. Bundan büyük bir rahatsızlık duyuyorum. Keşke o büyük sırrı kendimle beraber öteki dünyaya taşıyabilseydim. Açıkladığım için şimdi çok pişmanım." (Özer, 'Yasemin'in Penceresi' programında, küçük yaşta tecavüze uğradığını gözyaşları içinde anlatmış ve bu açıklaması büyük sansasyon yaratmıştı...)