BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,67
ALTIN 2.409,05
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Zehir ticaretine Ramazan'ı da karıştırdılar

Gaziantep'ten temin ettikleri uyuşturucuyu, Antalya'ya getirdikleri öne sürülen 5 kişi gözaltına alındı.

Abone ol

Zanlıların kendi aralarındaki telefon konuşmalarında uyuşturucu haplar için 'Ramazan şekeri' şifresini kullandıkları öne sürüldü.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışması sonucu Gaziantep'ten Antalya'ya uyuşturucu madde getireceği belirlenen 3 kişiyi takibe aldı.

Gaziantep'ten otomobille hareket eden zanlıları izleyen ekipler, Antalya'ya gelmekte olan araca Konya'da operasyon düzenledi. Araçta inceleme yapan ekip, bagaj bölümünde bulunan valiz içerisinde 978 Extacy hap, 30 gram afyon sakızı, 20 gram esrar ve 2 Captagon hap ele geçirdi.

Polis ekipleri otomobilde bulunan Paşa A., Ahmet Selçuk A. ve Erol D.'yi gözaltına alarak Antalya'ya getirdi. Zanlıların ifadeleri doğrultusunda Seyit Ali A. ve Ümit A. isimli iki zanlı da Antalya'da gözaltına aldı.

Zanlıların, kendi aralarındaki telefon konuşmalarında uyuşturucu ve uyarıcı haplar için 'Ramazan şekeri' şifresini kullandıkları öne sürüldü.