BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,07
ALTIN 2.463,75
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Evin bahçesine otomobil uçtu!

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, aşırı hız yapan otomobil, yol kenarındaki bir evin bahçesine uçtu.

Abone ol

Olay, Edremit'e bağlı Akçay beldesinden geçen E-87 Karayolu’nda meydana geldi.

Çanakkale istikametinden Edremit istikametine gitmekte olan Ali U. (24) yönetimindeki 34 ZE 5213 plakalı otomobilin içindeki anne Ganime B.U. (53) ile seyir halindeyken Akçay’daki Uzunlar isimli otel önünde aşırı hız nedeniyle direksiyonu hakimiyetini kaybederek Mustafa isimli vatandaşın bahçesine taklalar atarak uçtu.

Evlerinde otururken duydukları büyük gürültüyle dışarıya çıkan ev sahipleri, bahçelerinde enkaz haline gelmiş otomobili ve içersindeki yaralıları görünce şaşırdı. Bina sakinleri hemen olayı polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen kurtarma ekipleri otomobilde sıkışan yaralılar için seferber oldu. Edremit Belediyesi’nin AKS aracı, yaralıları sıkıştıkları yerden çıkardıktan sonra sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar, Edremit Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Anne Ganime B.U.’nun sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza sonrasında evin bahçesindeki enkaz haline gelen otomobil vinç yardımıyla çıkarıldı.

Bahçelerine otomobil uçan bina sakinleri, defalarca Karayolları Müdürlüğü’ne dilekçeler yazarak yola çelik bariyer konulmasını istediklerini söyledi ve duruma tepki gösterdi.