BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.434,86
HABER /  GÜNCEL

Zanlıların cepteki görüntüleri

Malatya'daki vahşi cinayetin zanlılarıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte cep telefonundaki görüntüler;

Abone ol Malatya'daki vahşi cinayetle ilgili soruşturma sürüyor. Zanlıların bugün ifadeleri alınacak. Bu arada CHA zanlıların cep telefonu ile çektikleri görüntülere ulaştı.

Malatya'daki vahşi cinayetin faillerinin kan örnekleri alındı. Polis, zanlıların cinayetten önce uyuşturucu kullanıp kullanmadıklarını tespit edecek.
Zanlıların ifadelerinin alınmasına da bugün başlanıyor. İfadeler avukatlarının nezaretinde alınacak.

Cinayeti işleyip kaçacaklardı

Saldırıdan sonra yayınevinde yakalanan zanlıların bir araba kiralama servisinden otomobil kiraladıkları ortaya çıktı. Otomobilin yayınevine yakın bir yerde bekletildiği belirlendi.

Malatya'daki vahşi cinayetle ilgili soruşturma sürerken, Cihan Haber Ajansı, zanlıların cep telefonu ile çektikleri görüntülere ulaştı.




Polis vahşi cinayetle ilgili her türlü detayı değerlendiriyor. Bu kapsamda cinayete kurban gidenler ile katil zanlılarının cep telefonları incelemeye alındı. Aynı şekilde yayınevindeki bilgisayarlar da taranıyor.

Bu arada, zanlıların şu anda olayın şokunu yaşadıkları bildirilerken, saldırıdan sonra kaçmak isteyen E.G'nin binadan kaçmak amacıyla atlamadığı, muhtemelen binanın su tahliye borularına tutunarak kaçmak istediği sırada düştüğü dile getirildi. Zanlılardan A.Y'nin de yayınevinin bir alt katındaki balkonda yakalandığı ifade ediliyor.//