BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,57
ALTIN 2.380,76
HABER /  GÜNCEL

Zabıta sahada da iyi koşuyor

Kartal Belediyesi zabıta müdürlüğü, birimlerarası spor karşılaşmalarında ödüle doymuyor.

Abone ol

 Zabıta takımı futboldaki şampiyonluğuna, voleyboldaki şampiyonluğu da ekleyerek başarılarını perçinledi.

Kartal Belediyesi müdürlükler ve bağlı birimlerin katıldığı voleybol turnuvası, zabıtaların şampiyonluğu ile sona erdi. Finalde fen işleri ile karşılaşan zabıta takımı, 3-1’lik skorla şampiyon oldu. Şampiyon takıma kupasını, Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar verdi.

Ocak ayında başlayan ve yaklaşık bir ay süren voleybol turnuvasında; kültür ve sosyal işler, mali hizmetler, zabıta ve plan proje müdürlüklerinden oluşan A Grubu ile; fen işleri, destek hizmetleri, imar ve şehircilik müdürlükleri ile Karyapsan A.Ş. takımlarından oluşan B Grubu kıyasıya bir mücadele sergilediler. Yapılan karşılaşmalar sonucunda zabıta takımı, destek hizmetleri, fen işleri ve mali hizmetler müdürlük takımları yarı finale çıktı. Yapılan yarı final maçları sonucunda zabıta takımı ile fen işleri grup birincisi olarak final oynamaya hak kazandılar.

Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çalışanların da bizzat izlediği karşılaşmalar sonucunda zabıta müdürlüğü, fen işleri müdürlüğü takımını oldukça çekişmeli geçen maç sonucunda 3-1’lik skorla yenerek şampiyonu oldu. Karşılaşmanın bitiminde şampiyonluk kupasını Başkan Arif Dağlar’ın elinden alan zabıta takımı, sevincini birim çalışanlarıyla paylaştı. Zabıta müdürlüğü takımı, tüm maçlarında kendilerini hiç yalnız bırakmayan ve coşkuyla destekleyen taraftarlarına teşekkür ettiler. Şampiyonluk kupasının yanı sıra şampiyon takıma madalya ve tişört, ikinci olan fen işleri takımına kupasını meclis üyeleri verdi. Ayrıca, turnuvanın en centilmen takımı seçilen imar ve şehircilik müdürlüğü takımına da bir kupa verildi.

Ödül dağıtımı sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Arif Dağlar, mesai saatleri sonrasında personel arasında birlik, dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak, iş stresinden uzak, hoşça vakit geçirmek amacıyla böylesine başarılı bir turnuvayı düzenleyen insan kaynakları ve eğitim müdürlüğü ile turnuvayı düzenleyen komiteye teşekkür etti.

Başkan konuşmasında “Turnuvaya katılarak sportmen ve centilmence, kıyasıya mücadeleler sergileyen tüm takımlara teşekkür ediyorum. Zabıta müdürlüğü takımı, geçmiş aylardaki futbol turnuvasında da şampiyon olmuştu. Bu şampiyonluğuna bir yenisini daha eklediği için, şampiyonluklara adeta kilitlendi. Bunun bir tesadüf olmadığını azimli, sistemli ve ekip ruhu bilincini turnuvaya yansıttıklarını görmekten dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi. Turnuva boyunca herhangi bir üzücü durum yaşanmamasının sevindirici olduğunu söyleyen başkan, sporun yalnızca kazanmak için değil; sağlık, centilmenlik, dostluk, paylaşım ve ekip bilincini oluşturmak açısından da önem taşıdığını söyleyerek konuşmasını tamamladı.