BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.421,93

Yıldırım: Kaynağını, nerden geldiğini biliyoruz

Başbakan Binali Yıldırım, kurdaki yükselişle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yıldırım, ''Kurdaki dalgalanma özellikle seçim öncesi bir takım manipülasyonların sonucudur.'' dedi

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
erguvan

Aaaah ah.Benim de yabancılarla ticaret yapan 18 şirketim 26 gemim olsa ben de yabancıları suçlar mıydım acaba?.Bilemedimki!

Misafir

bizde erken seçim yapmanızın sebebinin dolar 10 tl ye çıktıktan sonra makarnayla kandırdıklarınızı bile kandırmakta zorlanacağınızı bilmeniz olduğunu biliyoruz

Misafir

biloyorsanız ne beklerseniz, hala hükemetsiniz.bence yapılan kur yükselişi yasal çünkü bankalar üzerinden yapılmasından belli.herkesi kandıramassınız..

Misafir

Erdoğan’ın yalnız olmadığı! Mesele bir kişi değil! Mesele bir parti değil! Daha geniş ve kapsamlı bir sorunsalla karşı karşıyayız. Bu karmaşık dinamiklerin aralarındaki ilişkileri didik-didik etmeden, bünyeye yerleşmiş bulunan ve hızla yayılmakta olan habis yapıyı temizleyemeyiz. Şeffaf, demokratik ve seküler bir hukuk devleti için sorunların derinine inerek, kalıcı çözümler bulmaya gayret edilmeli. Üzerinde anlaşabileceğimiz ortak iyinin bu olmasını çok isterdim!

Misafir

kokuşmuşluk ve pisliğin sadece siyaset ve ticaret ikilisinin tepesinde vuku bulduğunu, diğer toplum kesimlerin ise masum olduğunu düşünmek büyük yanılgı olur. Rüşvet alan memur, vergi kaçıran esnaf, UBER’ci döven taksici, 155’i aramakla tehdit eden “kürtajcı amca” zihniyeti, bedelli isterken “Reis bizi Afrin’e götür!” diye slogan atan gençler ve yüzlerce, binlerce benzeri olay ve olgular, kokan, kokuşmakta olan bir sosyolojinin çarpıcı yansımalarıdır. Sormayan, sorgulamayan, komşusunun ve dostunun derdine ortak olmayan, zulme ve baskıya gözlerini kapatan, hırsızlığı ve üçkâğıtçılığı sadece mazur görmekle kalmayıp, aynı zamanda her seçimde ödüllendiren kitleler de “hak ettikleri bir rejimce” yönetilmekteler.

Kerim Seyhan

Biri buna desin daha secim piyasada yoktu dollar boyle yukseliyordu. Buna anca a haber izleyenler inanir...

Yav he he.

Eski iş bankası genel muduru "buyuyoruz buyuyoruz diyoruz da neremiz buyuyor" demişti de sonra gorevden alinmişti. Başta esnaf ve sanatkarlar odası birligi vs. denilen icraatta millete yarari olmayip birilerinin rant aracı kan emici kurumlarını fesh ederek tasarrufa gidilmeli.millet kimseyı son model mersedese binsin diye bir makama getirmiyor. Bir hukumet dusunun ki var olan fabrikaları satıyor ama fabrika acilişıni duyamiyoruz. Esnafa yok getiriyorlar. Ama sorsan yol yaptık buyuduk diyorlar. Milleti Aptal saniyorlar. Ha belki kendi sirketleri buyumuş olabilir bilemem.

Misafir

senin bildiğin izmir halkı ne zaman vermiş ki? verse köy gibi yerde yaşamazsınız zaten.

MİSAFİR

BENİM BİLDİĞİM İZMİR HALKI BİR DAHA BU ZATA OY VERMEZ ARTIK..

m.özkul

bizim betona ihtiyacımız yok sayın başbakan bizim üretime ihtiyacımız var

Misafir

#Devam Adalet kimler çözüm üretecekmiş, ötekiler mi! Cok kolay zannediyorsunuz ülke yönetmeyi, işiniz gücünüz hep laf!

Hüseyin

Dövizin yükselmesinin asil kaynagi merkez bankasina yapilan müdahaledir. Merkez bir karar aldiginda ey merkez diye diye döviz bu hale geldi. Dis güçler diyerek ikna yöntemi denemek çok saçma bir mantik.

Osman saglam

Yaşa takılanlar intibak emekliye kadroya geçen taşeron tam kadro ve maaş iyileştirmesi polis uzman jandarmalara 4800 ek gösterge verilmesi ve diğer yan hakların tümü verilmesi akp ye baskı yapılması gündeme alınması acil acil lazim!!

Misafir

Ekrem Pakdemirli'nin kızı ölü bulundu. Karanlık bir aile!......Turgut özal'a yakın... Yani berbat biriydi!..

Misafir

He Yaaaa!.............Dış mihraklar, bizi Çekemeyenler, Faiz Lobisi..

Misafir

Hava Alanı Tünel, Fünel Değil Demokrasi istiyoruz!...

hy

niye ilk kez daha öncede demedimi sayın başbakan 400 e sattığınız doları 450 tl ye satıyorsunuz niye üzülüyorsunuz diye açıklama yaptıya

Somut mu

Söyleyin de millet de bilsin. İsim verin genel konuşmayın

ekrem

ekrem pakdemirli ismini niye koyuyorsunuz .? Gerçek ismi Alaçatı Havaalanını koysanıza.Yurt dışından gelecek bir turist bu ismi nasıl söyleyecek. ? İlerki yıllarda iktidar değiştikçe isim de değişecek böylece bir sürü karışıklık olacak.

Adalet

Sayın yıldırım siz herşeyi biliyorsunuzdu da çözüm üretmiyorsunuz. Sorunda burda.

  • 1