BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,77
ALTIN 2.433,74

Uçakta şok! Sana kutu kola yok çünkü...

Batılı ülkelerde Müslümanlara karşı ayrımcı uygulamalara bir yenisi Amerikan havayolu şirketi United Airlines’da yaşandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Cem Ali İleri

Demokrasi herkesin istediği şekilde davranma hakkıdır. Ki siz demokratik değilsiniz. Sizi kınıyorum. Karşınızda Müslümanda olsa Hristiyan da olsa eğer ki ben demokrasi yanlısıyım diye konuşmayı biliyorsanız ki hiç inandırıcı değil sadece din düşmanı geri kafalı olduğunuz ortada.

dd onda

Müstehak olan sen ve senin gibi düşünenleri yağsız meşe palamutundan yapılmış kazığa oturtmak ta neyse nerden bulucan nerde arıcan :)

burak

17,09 ALLAH CC SENİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN SANA DİYEYİM

Alper

Burada konu ayrımcılık.Yapılan yorumlardan ülkemin içler acısı hali ortaya çıkıyor.

andromedalı

sende bunu yedin...canım benim yobazın önde gidenisin yazık

gerçekçi

haçlı haçlıdır,değişmez!

Sille

Biz müslümanların içki içmesi haram.

müstehaktır

ben olsam koltuğa bilke oturtmazdım müslümanları dua edin gene adamlara uçağa sokmuşlar eeee adamlar haklılar dünyada ne kadar vahşilik varsa müslümanlar yapıyor kafa kesme, tecavüz, yakma, kadın ticareti, insan ticareti, kurşuna dizme ne ararsan var parçalayıp çöpe atma

Alemci

kola içeceğine rakı iç

nedim

tovbe tovbe. Allah aklini dogru yone cevirsin bu adamin. bu soz sadece peygaberimize soyleniyordu anama babam cocugum feda olsun derdi sahabeler. rte bir insandir. Allahtan korkun.

Doğrucu

Bu gidişle müslümanlar,biribirini katlede katlede müslümanda bırakmayacaklar galiba.

Misafir57

Ayetler olduğu halde nasıl yok diyorsunuz? Keşke biraz sahabi hayatı okusanız. O kadar işkenceye rağmen müslümanız dediler. Biz etrafımızdakiler bizi müslüman sanmasınlar diye başörtüsü mü takmayacağız? Peygamberimizin ve O sahabilerin yüzüne hesap günü nasıl bakarız?

ihsan can

VERMEMEKLE IYI YAPMISLAR:mÜSLÜMANLAR KOLA ICMESINLER

MİSAFİR 35

SEN NE SIFATLA DİNDE BAŞ ÖRTUSÜ YOK DİYE BİLİYORSUN,BAŞ ORTUSÜ SİYASI SİMGE DİYEN SENİN GİBİ CAHİL KİŞİLER MÜSLÜMANLAR ARASINA FİTNE VESATLIK KOYARAK BU HALE GELDİK.

Türkiyede Daha Kötüsü oldu. Tava Vurdular tava

HÜRRİYET GAZETESİNDE OKUDUĞUMUZ AYŞE ARMAN İMZALI SÖYLEŞİDEN DE ŞUNU ÖĞRENDİK. GEZİ EYLEMLERİNDE Maltepe’de Yeşim Sönmez isimli bir başörtülü kadının ve 9 yaşındaki kızının etrafı çevrilmiş ve kafalarına tavalarla vurulmuştu. TAVA, KAFA, 9 YAŞINDA KIZ… Nasıl? Yan yana pek güzel durdular değil mi?

FlashMan

bu olanlar yabancı bir devlette..... bu olaydan daha fazlası ve daha vahimi müslüman bir ülke olan türkiyede olmadı mı ?

Mahir

Allah cezanı verir Şevko, akıllı ol.

süslüman

İÇMESİN KOLAYIDA kolasızmı kalmış kolaya giden paraya yazık bu müslümanlar ne zaman uyanacak acaba

Misafir

Mesela karadenizdende mezgit balığı çıkar, he işte bu mezgit balıkları , denizde insan cesedi buldukları vakit ziyafet çekiyorlarmış, karadeniz halkıda, mezgit balığıyla ziyafet çekiyor...ayrıca bir insan hayatı boyunca farkında olmadan 80 küsür böcek yermiş. Ayrıca ilaçların çoğunda domuz katkısı vardır... Örnekleri çoğalta biliriz ;)

misafir43

böyle ayrımcılığa maruz kalmamanın yolu yolu başörüsü takmamaktır ve dini simgeler taşımamaktır. Zaten başörtüsü islamın şarlarında da değildir. Yoksa bu böyle sürüp gidecek,ve islam aleminin bugün ki haliyle bu nefret artarak devam edecek, biliniz ki islam ülkeleri artık dünyada esamaesi okunan bir güç değildir, hiç bir yaptırımlarıda olamaz.Bakmayın bizim burda atıp tutan politikacılara hepsi kof olup içi boştur ve iç piyasaya yöneliktir. Görsel değil içten eylemde başkalarına karşı yardım eden bir eylemde müslümanlık gerekiyor.ancak o şekilde karşıtlarımızı kazanabilir nefreteleri azaltabiliriz. Savaşla hakaretle kazanma ihtimali sıfırdır.

Doğru karar

Kola özütü bir böcek türünün ezilmesinden yapılmaktadır. Müslümanlar kola içmesin.

Newroz

allahın izniyle , herşey yaparlar :)

Şewko

Hatun'da Canlı bomba gibi maşallah :))

  • 1