BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,74
ALTIN 2.427,91

Rusya Fatihi Çağlar hangi talimatla yola çıktı?

Rusya ile ilişkilerimizi yeniden düzelten ve dostluk seviyesine getiren adam olarak tarihe geçen Cavit Çağlar, Rusya'ya gitmeden önce Cumhurbaşkanı ile görüştüğünü ve onun 2 talimatıyla yola çıktığını söyledi.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

hadi lan ordan...ypg değil pkk sınız siz..

Misafir

Sadece o sebeble değil tabiiki,ama menfaatlerin korunması gerekir,bunun içinde kendi savunma sanayinin güçlü olması lazım

Misafir

Şimdiye kadar ABD.nin ne hayrını gördük????Her on senede bir orduya pasif siviller sayesinde darbe yaptırmaktan başka,kim Ülke için hayırlı iş yapmaya kalksa darbeyle işi bitirildi.

Misafir

Rusya izin vermemiş olsaydı AKP parmağını kıpırdatamazdı. ... Rusya Kürtleri ABD’ye teslim etmek pahasına AKP’yi yanında tutmayı tercih ediyor ve fazlaca ABD’ye yaklaşmış bulunan YPG’yi Afrin’de kaderine terk ediyor.... Hedef Türkiye’nin AKP üzerinden ABD-NATO’dan uzaklaştırılarak, yedeklenmesi!..............

Erol Baron

Ağır sanayi denen savaş teknolojisinde nerede olduğumuzu dosta düşmana göstermek ve herhangi bir saldırıda neler yapabileceğimizi göstermek adına bazen savaşmak ta makul olabilir.

  • 1