BIST 10.102
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.400,38

Rakamlar açıklandı! Bedelli askerlik için rekor başvuru...

Bedelli askerlik başvuruları rekora imza atarak 26 günde 405 bini aştı. 3 Ağustos’ta başlayan bedelli başvuruları 3 Kasım’a kadar yapılabilecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Kim Rant Sağlıyor?

Bedelli süreci ve yasası kısaca; - Kışlaya girmek yok dendi. 21 gün temel eğitim kişisel istek uğruna geldi. - Başvurular bittikten sonra alım olacak dendi. 15 eylül ilk celp atamaları yapıldı. - 11 il açıklandı bu birlikler dendi. Acemi birliği bile olamayan Mardin/Kızıltepe komando birliğine celp çıkardılar. Bir yasa ellerine yüzlerine bu kadar bulaşırdı gelişen Türkiye bu gördüğümüz örnekler çok güzel.

Misafir

08:53...Bak,lafın yerini bulmuş.10:31 Bedelli atlamış hemen.

Misafir

Bubnların çoğu da ''Reis bizi Afrine gönder,Moskovaya gönder'' diye dayılananlardır kesin.

Misafir

VATAN SANA CANIM FEDA,HER TÜRK ASKER DOGAR LAFLARI DEMK KI LAFMIS.BIR TOPLUM NASIL BU KADAR IKI YÜZLÜ OLABILIYOR ANLAMIYORUM.HELE BIRDE KEFENLE SHOW YAPANLAR VARDI EY ALLAHIM YA SEN BU HALKIN BASINDAN MEHTERI EKSIK ETME BÖYLE IYI.

Misafir

evet dalyaprak sen bordo berelisin ya:)

BEDELLIYI KALDIRIN

ülkemizde demek ki bu kadar asker kackini vatan haini varmis. ülkemizin dört bir yani ates cemberiyle cevrelenirken, ordumuzun askere ihtiyaci varken, düsman ülkeler her tarafimiza askerlerini yerlestirirken bizim vatan haini ana kuzulari askerden kacmak icin bedellinin arkasina siginiyor. bu adaletsizliktir. yarin birgün savas olsun, bunlarin hicbiri cepheye gitmiyecek. bedellinin kaldirilmasi, yasaklanmasi lazim. mecburiyetten dolayi gidemeyecek olanlardan da 15bin TL degil 100-150bin TL alinmali. 700bin TL lik arabalara binen sanatci ve futbolcularin 15bin TL vermesi cok komik. milyon dolarlar kazanan is adamlarinin cocuklarinin 15bin TL vermesi askerlik yapanlara ve vatani icin sehit olanlara karsi saygisizliktir.

Misafir

vatan millet sakarya. yarin ülkeye saldirilirsa bedelliler savasir dimi?

  • 1