BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,79
ALTIN 2.433,35

No’ldu, Meral Abla seni kandırdı mı?

Bahçeli daha en başta adını koymuş, "Siz de Cümbüş ittifakı kurun" demişti. Dedikleri harfi harfine gerçekleşiyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 142 Adet Yorum
Misafir

yüreğine kalemine saglık süleyman by sizi bundan takıp edecem başarılar diliyorum

bir vatandaş

kalemine sağlık süleyman bey.

Erol Baron

Maşallah tam 136 yorum var şu an. Sn Özışık AKP'yi eleştirseydi bu kadar yorum alamazdı çünkü, normal bir şey yapmış olacaktı.

osman

KANDIRILDIK HAHAHHAA BU CÜMLE BANA BİRİSİNİ HATIRLATIYOR AMA NEYSE

vedat keser

yakında bunlara tosuncuk el atar demedi demeyin

adem saklı

ne oldu öz ışık zorunamı gitti başladınız gevelemeye ne yaparsanız yapın akp nin sonu geldı çaldıklarının hesabını herkes verecek kimsenin kurtuluşu yok herkes bunu iyi bilsin herşey iyi olacak

Misafir

kendi kandırıldıklarınızıda yazsanıza bi zahmet. acaba sizi kim temsil eder onuda yaz bari.

Misafir

sayın yandaş. ancak siz kandırlırsınız. bizde kandırılacak adam yok ,hepsi okumuş ,ileri görüşlü diplamalı demokrat ,adaletli çağdaş insanlar. kendinizle karıştırmayın.ayu günler

Erol Baron

Hangi siyasi parti tarımı tekrar ayağa kaldıracağını ve dış ticaret açığını 5 yılda sıfırlayacağını söz verirse, benim oyun o partiye gider. Aksi halde EVET mührü isteksizce de olsa İP yazısının üzerine basılır.

doğrucu

Loooo Sülo, kandırılma işi sadece AKP lilerde var, Esad tan başlayıp, Pkk, YPG, Fetö, ketö, ABD........ kandırmayan kalmadı iktidarı.. sen onları yaz ..bırak biat etmeyi..

Erol Barob

Hangi siyasi parti tarımı tekrar ayağa kaldıracağını ve dış ticaret açığını 5 yılda sıfırlayacağını söz verirse benim oyun o partiye gider. Aksi halde EVET mührü isteksizce de olsa İP yazısının üzerine basılır.

Misafir

Hadisle karın doysaydı ohoooo sana ne anlatsak boş Ya da Ak Partiden sağlam nemalanıyorsun.31 milyar avroya hadis yazdığına göre.

Misafir

Misafir.Varlık fonu ve örtülü ödenek bugün kime çalışıyor ?Diyanetin bütçesi NASA dan fazla DİB nın oğlu trilyoner oldu.Birilerinin çocukları ahbap bursu ile okurken kısa sürede Armatör oldu?Halk sürekli fakirlerşirken kimler sürekli servetini katlıyor? (evet Suriyelilere 31 milyar euro harcadık yani 31 milyar avro fakirleştik.kaç tane savarona yapar)

Misafir

Hep bu Fesli Kadir'in marifetleri.O sokuyor bunların kafasına bu zırvaları yat aldı kat aldı diye.

Misafir

Asagida birisi Ataturk o kadar parayi yat a yatirdi diyor.Arkadasim siz nerde yasiyorsunuz,ne yiyip ne iciyorsunuz,kimi,neyi sorguluyorsun.Ulkenin kurucu ve kurtaricisini mi?T.C. nin tapusu Mustafa Kemal in adina be adam,insanin ufku bu kadar mi kapali olur,bak simdikiler milyarlari hic ediyor bir de tapiyorsunuz onlara...

Misafir

Asagida birisi Ataturk o kadar parayi yat a yatirdi diyor.Arkadasim siz nerde yasiyorsunuz,ne yiyip ne iciyorsunuz,kimi,neyi sorguluyorsun.Ulkenin kurucu ve kurtaricisini mi?T.C. nin tapusu Mustafa Kemal in adina be adam,insanin ufku bu kadar mi kapali olur,bak simdikiler milyarlari hic ediyor bir de tapiyorsunuz onlara...

Misafir

Kılıçtaroğlunun kılçığı,bizimkinin boğazında kaldı.

Erol Baron

Bence AKP biraz dinlendirilmeli. Çünkü, RTE'nin dile getirdiği metal yorgunluğunu hala üzerinden atamayan AKP, yönetme kabiliyeti eksikliği sebebiyle şimdi de "mental" (zihni) yorgunluğuna girdiği için, Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in bahsettiği su sızdıran çatıyı tamir ettirmek bir hayli gecikecek ve bu da halkın hoşuna gitmeyecek.

pusat

akpli yandaşlara göre erdoğanın karşısına cennet mekan abdülhamid yada 4 halifeden biri çıksa aday olarak onlarıda fetöcü ilan ederler yada hain vesselam

ALFA

sana yorum yapmaya bile degmez ki ?

Misafir

Harcayalim ne olacak? Veren el alan elden ustundur. Allah verdikce nimetini artirir. Bak hadis ne buyurmus: Müslüman müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez, onu (düşmanına) teslim etmez. Kim, (mümin) kardeşinin bir ihtiyacını giderirse Allah da onun bir ihtiyacını giderir. Kim müslümanı bir sıkıntıdan kurtarırsa, bu sebeple Allah da onu kıyamet günü sıkıntılarının birinden kurtarır.

Misafir

önce matematiği öğren 1000000/1 ne oğlum ?. sonra o yoklukta milletten topladığı vergileri M.Kemalin neden Savarona yatına ve yüzlerce heykele harcadığını bir muhakeme et.

Erol Baron

Konya, Niğde, Kayseri, Kırşehir, Ankara, Sivas, Çorum, Çankırı, Kastamonu, (belki) Sinop ve Samsun.... Atatürk olmasaydı Türkiye haritası işte bu olacaktı.... İstanbul, Bursa, İzmir, Antalya, Adana vb. gibi zengin şehirler bizden gidecekti eyyy 2 dil (Fransızca) konuşan Atatürk düşmanları!

Misafir

Gerçek ismini cismini yaz da bakalım kim kime soracak 25 haziran sabahı ;) Var mı cesaretin zerre miskali kadar?

Misafir

Çok adam vebale girecek o zaman.