BIST 10.104
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.401,80

Merkel'in daveti Muharrem İnce'yi çileden çıkardı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Almanya Başbakanı Merkel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaptığı seçim sonrası davetine tepki gösterdi. İnce, 'Sayın Merkel sıra size de gelecek. Senin haddine mi düşmüş... Sen kimsin' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 40 Adet Yorum
Okur32

Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da oldun.Artīk vekil de olamayacaksin.seni kimse takmaz artık Muharrem

Kayra

20 satırlık konuşmada 5 Tane çelişki var bırak devleti yönetmeyi senin gibi öğretmenin yetiştirdiği öğrenciye eyvah Türk ün deryası geniş olmalı sen ve senin gibi sığ sulardan çıkamayanlarda Ufuk olmaz ufku olmayandan da devlet Ada'mı olmaz sizin gibilerden ancak demagog olur

KİNCİ TURA

İkinci tura kalacak diyor muşta, birde bakmış gerek kalmamış. Seçime de gerek yok geç otur bari diyeceğim. Sarayda oturmam diyorsun. Ne diyelim? Millet herkesi layık olduğu yere oturtur. Yeter ki sen üzülme.

Misafir

erdoğanın ey merkel demesine alıştık ta inceninde cumhurbaşkanı olmanın yolu ey den geçiyor sanması komik

Misafir

başkasına yapsa abes olurdu çünkü erdoğan şu an zaten cumhurbaşkanı, olurda seçilemezse yeni gelen cumhurbaşkanı onun yerine gider veya görüşmeyi iptal eder, ama şimdi başka partinin adayına ne sıfatla davette bulunacak, merkel davet ederken erdoğanın şahsını davet edetmiyor şahsında Türkiye cumhurbaşkanını davet ediyor.

Misafir

bu seçimden sonra orası artık hükümet konağı olacakta ondan,cumhurbaşkanlığı için büyüktü ama başkanlık için anca yeter

abcd

24 haziran sonrası kılıçdaroğlu nun sana söyleyeceği şey, Gel muharrem Yalova Belediyesi seçimlerine hazırlan Muharrem olacaktır.

alara

ya ne tuhaf insanlarsınız hadi vatandaş yapıyorda cumbaba adayı muharremde yapıyor, kadın cumhurbaşkanını davet ediyor bu sırada cumhurbaşkanı erdoğan, ha muharrem cumhur başkanı olursa davete o icabet eder, yok gitmek istemezsede iptal eder görüşmeyi, devlette devamlılık esastır, seçim olacak kim gelecek kim gidecek diye bakılmaz

abcd

İkinci tura kalmayacağını Merkel bile anladı sen yeni anladın. 24 haziran sonrası belediye seçimlerine hazırlan.

Misafir

Almanya'dan cevap veren o Alman sen misin yoksa!

Misafir

Muarrem daha dun RTE ey merkel diyor diye elestiriyordun. Noldu

Misafir

ince demişki eeeeeyyy merkel sen kimsin almanya dan birisi cevap vermişşş asıl senkimsin leeeenn

yüzdeyüzmilli

Günahim kadar sevmem Merkel'i keza CHP'lileri de ancak Merkel ve Almanya'si hatta yavru vatani Avusturya'si yillardir görüyorlar Tayyip Erdogan'in Türkiye'sini ve onun gücünü o yüzden ugrasiyorlar. Her neyse Merkel secimden kimin galip cikacagini en az hepimiz hatta Kilicdaroglu kadar biliyor :)))

Misafir

nikaraguadaki kriz türkiye krizi ile birleşirse krizantem mi olur ?

Misafir

İtalya’daki siyasi krizin, Türkiye’deki ekonomik krizle birleşerek dünya piyasalarını uçuruma sürükleyebilecek boyutlar kazanabileceği ileri sürüldü.

KARAKALEM

MERKEL ERDOĞAN'NIN KAZANACAĞINI ANLADI TABİİ ONUN İÇİN DAVET ETTİ. AMA BEN OLSAM O DAVETİ ASLA KABUL ETMEZDİM.

Misafir

Sayın Erdoğan! haftanın en az 5 gününü Istanbul`da torunlarının yanında geçirecektinde 1100 odalı binayı neden yaptırdın? Yazık değilmi milletin o kadar parasına?

Merkel & Reyiz

Oo Almanlar erdoğan'in kazanmasını mi istiyor? Erdoğan Alamancı mi yoksa?... başka bi adaya yapsaydı Merkel aynısını dakkada batının adamı ve hain ilan edilirdi o aday.. Merkel erdoğan a yapınca normal.. hani batı reis i istemiyordu? Hani almanya bizi kıskanıyordu? Belli ki halimizden gayet memnunlar..

MEYHANECİ HALİL

Sayın İnce bey, 25 haz.sabahı milletvekilide değilsin.yalova git dağ evinde çilingir masasını kur nevale aslan sütü , gazos,soda vb..BEN NERDE YANLIŞ YAPTIM..Müziğide gider. ( K.K. çok kurnaz yaaa)))))

sarı kasketli hıdır emmi

bizdekide MERKEL e özenmiş '' hacı abla '' esiyor gürlüyor Muarem bey desen karadelikten uçmuş galaksinin neresinde belli değil bakın size eski bir siyaset takipçisi olarak tavsiyem rakibinizi taklit ederseniz rezil olursunuz zor ama olduğunuz gibi görünün samimi dürüst doğru olun,bu jargon milletin gözünde para etmez anketörleride sallayın gitsin ben milletin ta özüyüm gözüyüm son nokta HÜSRAN

Misafir

Kızma Fizikci Kaptan!................. Merkel geri bastı.. Davet yok dedi!....

maarreem

eeeeeeeyyy merkel!!! :)))

Ince düşunme.

Ah be ince bu bunu bilmek icin ince dusunmeye gerek yokki. Fazla ince dusunme derim.

Misafir

Ey merkel diyen kimdi?Nazi alamanya diyen nerde?

Rıdvan GÖKSEL

Merkel kim mi bayım? BİR BİLEN... (Hani kendisini sevmeyiz de, siyasi tecrübesini de inkar edemeyiz..:))