BIST 10.062
DOLAR 32,38
EURO 34,64
ALTIN 2.387,91

Merkel: Zayıf Türkiye Almanya'nın çıkarına değil

Alman RTL televizyonuna röportaj veren Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türk Lirasının ani değer kaybına değinerek, "Türkiye'yi zayıflatabilecek şekilde davranırsak bu bizim çıkarımıza olmaz." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
Kerim

Menfaat varsa anlasma yapilmasa daha iyi olur. Bu TUV Turk gibi birsey olur sonra. Bizim devletimizin yapmasi gereken seyi resmen baska bir devletin kurulusu yapiyor.

misafir

yandaşların merkel nefreti ve aşkı sinamalarda

Misafir

SEN DE BİLİYORSUN BUNDAN SONRA GELEN SURİYELİLER ARTIK DİREK AVRUPAYA

aer

almanya iki dünya savaşında da bizi kötüye davetiye ile götürmedi mi?

Misafir

Hani, Almanya bizi kıskanıyordu.Ne olacak şimdi?Bize akşam sabah yalan söyleyenlerin yüzleri kızarır mı,hiç sanmıyorum. Yeni yalanlar şu anda hazır,bekliyor.Çünki o yalanları yiyecek hazır kitle de bekliyor.Afiyet Olsun!!!!!

Misafir

bak şimdi havuz yazarları "sen ne iyisin Merkel abla" diye aglaşır. İki gün sonra bir açıklama yapar Merkel ablalarına ana avrat soverler. Putin amcaları da öyle değil miydi

Misafir

Seviliyorsun kardesim. Iste turk milleti ! Bu resmi okumak onemli, ama siyasi Lee bu kozlari lehimize ceviremez. Nedenmi? Cok basit halk tan uzaklastiklari icin boyle goremiyorlar artik. Hatirlayin 2003 yillari ayni bizler gibi dusunen mantikli ve halk yararli kararlari Hizla alip icraat yapiyorlardi....

HASAN MIZRAK

MERKELIN YADA AB NIN TEK KORKUGU SEY TÜRKIYE IFLAS EDERSE MÜLTECI AKINI YINE AB YE BASLARMI !! KORKUSU YOKSA TAYIP UMURLARINDA DEGIL !!

Misafir

Bir ülkenin başbakanını kendi halkınla buluşturmamak faşistlik ve nazilik değilde nedir?

Misafir

Almanya Tarihini ne kadar biliyorsun?............

reis

kadın yinede usturluplu beyanlar veriyor, oysa ne nazilikleri kalmıştı ne faşistlikleri.

Misafir

Sen Almanya'yi cok mu seviyosun arkadasim? Tabii ke kendi ulkesinin cikarini dusunecek

Misafir

muhalefete ders niteliğinde..muhalefetin de umrunda deil tr..varsa yoksa erdoğan düşmanlığı..kk deilmiydi dunyaya duyuran buraya gelmeyin guvenli deil diye ...

Misafir

yani mevzu tamamen kendi çıkarı açısından. TR yi sevdiğinden değil.

tr

ne diyomus Nazi artiklari?

Can

Bizim bunlara(AB ülkelerine) yüklüce borcumuz var,ödeyemezsek biz batarız ama bunlar da ekonomik krize girer..ayrıca mültecileri biz doyuruyoruz,AByi kurtardık..bize kelek yapmamayı öğreneceksiniz ey AB!!!

şeyime gündogdu

şimdi de merkel güzellemesi işinize gelince

Can

Tüm Avrupa ülkelerine borcumuz var ve biz batarsak;hem paralarını alamazlar,hem de ekonomileri zora girer..zorla da olsa,yardım edeceksiniz bize ey AB:))!!

Misafir

Edirne'nin Doğusunda Açık cezaevi ve Gardiyan lazım..............

Misafir

Recep derken amcanin oglundan bahsetmedigine göre biraz saygili olsan insanligindan ve ahlakindan bir sey kabetmisin degilmi ama böyle davranirsan asil kendini yipratmis olursun

ah ulan rıza

sayın merkel 2 güzel söz ediyor milyonlarca multeciyi türkiyeye kitliyor.1 alman dünyaya bedel doğrusu buymuş

Misafir

Merkel boyle konuşuyor ama recebe 1 euroda vermez.

  • 1