BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,70
ALTIN 2.426,96

Melih Gökçek'ten çok konuşulacak seçim yorumları!

12. cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları açıklanmaya devam ediyor. Adaylardan Başbakan Erdoğan an itibariyle yüzde 53 oyla birinci sırada yer alıyor

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 86 Adet Yorum
dayı

evet seçimi kazanarak Teyyib i cumhurbaşkanı yaptınız.. tebrik ederim..

ADAM

MELİH GÖKÇEK VARYA SEN ADAMSIN ADAM...BIRAK MUHATAB OLMA ONLARLA BAĞIRMAKTAN BAŞKA HİÇ BİŞEYLERİ KALMAMIŞ ZAVALLILARIN BIRAK AVAZLARI ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRSINLAR...

daoğal gaz

sanırım bu daha doğal gaz sayaçlarının acısı ee kolay değil

SONUNA KADAR AKP.

BENDE BİR AKP Lİ OLARAK MELİH GÖKÇEĞİN BÖYLE AĞZA ALINMAYACAK SÖZ SARFETMESİNİ KINIYORUM. BÖYLE SÖZLERE HİÇ GEREK YOK AYIP OLUTOR BÖYLE SÖZLER.

FORS

SEN KAZANDIĞINI MI ZANNEDİYORSUN? AYAKTA UYUYORSUN. KAZANAN FORSUNU ALDI GİTTİ. SANADA ÇENE YAPMASI KALDI. ZÜĞÜRT MİSALİ.

Gençlik

Terbiyeni AKP gençlik kollarından mı aldın?

görüşüm

ülke filistinlilerin israele yaptıklarına döndü evvela bütün devlet kuruluşları satıldı kazanılan paralar AKP yandaşlarına yediridi. Bu yetmedi devletinm hazine ve vakıf arazileri satıldı yabancılara AVM yapıldı. içlerinde AVM lerin türk kuruluşu kaç tane. yapılan ihalelerden ki hiçbiri istihdam yapmayan yüzde 20 haraç rüşvet alındı. kala kala bozuk yollar otobüs durakları metrosu yapılamayan metrobüsler ve boş duran spor tesisleri kaldı

görüşüm

boğulmaktan zor kurtulan bir cumhur . işin özü bu . halk bilerek seçim oylarının yüzde 20 sini iptal ettirdi. 15 milyon seçmen bilerek sandığa gimedi. niçin RTE nin başbakanlığından kurtulmak için

melih

Melihin ağzına yakışır bir cümle.

üzerlerine lağnet yağsın

istiyorsan tayyip seni ve ananıda alsın mısırdaki mursinin yanında beleş tatile yollasın

HASANA

SABRET AZ KALDIYA CEVAP:ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE KAZANACAĞINI ZANNEDİYOR.YA HU SİZ NE DOYUMSUZ İNSANLARSINIZ HER SEFERİNDE HEZİMETE UĞRUYORSUNUZ.TOKAT DEĞİL ŞAMAR YİYORSUNUZ.E PES YANİ.

vatancı

helal olsun melih bey sen adamsın aslında başbakanlığa yakışan en büyük insanlardan birisin evet kılıçdar adeta bağırmadı anırdı ben eski bi mhpli olarak bahçelininde ona katılarak anırmasını keyifle izledim tabanı dikkate almayan bahçeli en büyük anıran oldu.bundan böle MHP ye oy yok tayyip var artık yola devam geçen senelerime yanıyorum okadar.

Mert

Bir AKPARTIli olarak Gokcek'in tarzindan rahatsizim. Kiskirtan kasiyan bir politika izliyor. Hos degil. Yakismiyor.

mehmet

bağırta bağırta x 1000

mehmed doğrusöz

fitne uzmanı iftiracı sen kendini düşün................

Sakaryalı

iyi ya bağıra bağıra erdoğan a seçim kazandırıyorlar bağırmaktan başka bildikleri bir şey var mı

misafir

Biz zahire göre hükmedebiliriz batını Allah bilir çalarken yanındamıydın? Seninki de bir iddia illa senin dediğine mi inanacağız? Çaldılar da bu kadar hizmeti kim yaptı şayet bunlar çaldıysa bundan önceki siyasiler ne yaptı bu ülkeye? Niye bu kadar atılımlar bu iktidar döneminde gerçekleşti? Anadolu sermayesinden düne kadar kimin haberi vardı? İstanbul sermayesi oda bir kaç aile bütün ülkeye hükmediyorlar dı hükümet devirip hükümet kuruyorlardı o zaman nerdeydiniz siz? Yoksa kısa pantolla mı geziyordunuz? Ülke ne haldeydi yol geçen hqnına dönmüştü bir avuç mutlu azınlığın hüküm sürdüğü bir ülkeydik bu ne zaman derseniz çok olmadı daha 15 sene önce böyleydi yaşı 40 lı olan bunları iyi bilir yeni nesil bunları bilmez zanneder ki her zaman böyleydi ülke.

MUSTİ

KILIÇDAROĞLU BİR HAFTA YOK, PELSİLVANYAYA TATİLE GİTMİŞ, BİRAZ DİNLENMESİ LAZIM, TATİLDE LÜTFEN RAHATSIZ ETMİYELİM

burak

senin bu sözüne karşılık verilecek güzel cevabım varda terbiyem müsait değil. mhp düşmanlığının sebebi nedir. adam ol.

doğru-yorum

Ankara'yı yöneten belediye başkanından çok güzel bir açıklama, tebrik etmek gerek. çok yakıştı....

kamil

ankara gibi bir şehri yöneten belediye başkanın sarf ettiği bu sözler ne insanlığa ne ahlaka uygun. zaten gökçekten edebli bir laf beklemek saflık olurdu. kensine yakışmadı. kendisini küçük düşürdü.

ali

boş kutudan iyi ses çıkar onlar bağırmaya devam etsin.

recep yasar

Kilicdaroglu , bahceli beraber anirdilar.

ERSIN TURK

ALLAH HUZURUNDA HIRSIZLIKLARINIZIN HESABINI VERMEKTEYKEN, SİZLERİN NASIL BAGIRDIGINIZI TUM TURKIYE GORECEK. HIRSIZLARIN BU KADAR ELUSTUNDE TUTULDUGU BASKA ULKE YOK. ALLAH HIRSIZLARA DESTEK VEREN HERKEZI HIRSIZLAR ILE BERABER EYLESIN. HIRSIZ EY HIRSIZ EN FAZLA 20 SENE YASARSIN VE ONDAN SONRA SEN NE YAPACAKSIN ONU DUSUN. ALLAH ELBET BELANIZI VERECEKTIR HIRSUZLARIN.

KARAOĞLAN

ALLAH BÖYLE KİŞİLİKLERE BU FIRSATI VERİYOR YA KEDİ GİRDİ DİYEN SİZSİNİZ.BAŞKASINA YIKMANIN ANLAMI NE SEÇİMLERİN NASIL KAZANILDIĞI NA HAKKANİYET AÇISINDAN BAKMAK ÖNEMLİ..