BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,72
ALTIN 2.421,52

Meclis'ten yüzde 50 zam müjdesi!

TBMM Genel Kurulu'nda "Torba Kanun" teklifinin 11 maddesi kabul edildi. Kanun sağlık çalışanlarına yüzde 50 zam ve öğretmenlere ek ders ücreti düzenlemesi de içeriyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
merv

vatandaşı en çok sömüren doktorlar. reçeteye ilaç basıyorlar, gereksiz yere bin bir test yaptırıyorlar. peki öğretmenler? hakkımızı alıyor muyuz?

Asgari ücretli

her seçim geldiğinde-desinler için-saftiriklerin oylarını çalmak için ,ya % 50 deyip kandırıyorlar,ya taşeron işçilerine kadro sözü verip seçime kadar oyalıyorlar.seçimden sonra alın size zammmmmmm.ama vekile gelince merkezin kapıları açık.kendilerine gelince bol keseden.ipin ucu ellerinde haklılar tabii

bedel1988

zaten bu ülkede sağlıkçılar ve öğretmenler var ozaman üniversitedeki diğer bölümleri kapatın yazık günah millet çocuğunu ne zorluklarla okutuyor

memet

nöbet parası verenmi var.haftalık 40 saat çalışmaya denk getirip izin veriyorlar.nöbet tuttukları zaman.gelen zamda saat başına 2 TL ye denk gelmektedir. vatandaşta şanlış anlayacak.%50 zam deyince.döner sermayede il deki genel sekreterin zevkine kalmış.illerde atadıkları sağlık genel sekreteri alıyor 26.000 tl maaş.hani tasarruf vardı.para doktor alır sadece döner ez az alan 10.000 tl sağlık müd.genel sekreterlikte masa başında çalışan alır en üst düzeyden döner sermaye hemşireye gelince sabit 850 tl fazlasını vererisen ordaki genel sekretere kalmış.onlarda hastaneleri kara geçirecez diye vermez.gerisi falavra.

Hüseyin madur

sağlşık çalışanlarına yüzde elli zam diyerek masum insanların geleceğini karart maya kimsenin hakkı yok . memurun peşine kasabı ,manavı ve ev sahibini takmanın ne anlamı var. ozammı verecek insan azdır her yiğidin harcı değildir. Boşu boşuna insan ların gururunu incittiler. söyleyecek bir şey yok.

Hakkı

MEB şahsa bağlı eğitim uzmanları icat ederek bazı yöneticileri mağdur eden 6528 sayılı torba düzeltilmeli. Aksi halde TBMM bunlara zulme devam etmiş olacak.

  • 1