BIST 10.053
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.402,01

Mavi Marmara anlaşması iptal mi ediliyor Çavuşoğlu açıkladı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kudüs'te ABD Büyükelçiliği’nin açılışı sırasında İsrailli askerlerin onlarca Filistinliyi öldürmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
mustafa gül

o anlaşma baştan sonuna kadar hatalıydı şehitlerimizin ailelerinin görüşleri alınmışmıdır hayır zannetmiyorum

Misafir

Neden o anlaşmayı yaptın peki? İsrail ve Yahudiler gözüne birden bire çok mu insancıl göründü? Hataydı o hata! Ve şimdi de o yaptığın hatayı savunuyorsun? Vatandaşın önüne çık ve net ol! Tavrını net olarak ortaya koy! İçeriye İsrail düşmanı görünmek,dışarıda da onlarla anlaşma yapmak nasıl bir iş?

Trabzonlu

KAVGA MAVGA YOK, ORTADA OYNANAN BİR TİYATRO VAR... -BOP ne demektir.? -''Büyük Ortadoğu Projesi'' demektir. -Peki BOP kimlerin Projesidir.? -BOP Büyük İSRAİL Devletinin kurulmasını amaçlayan bir ABD&İSRAİL Projesidir. Peki BOP EŞ BAŞKANI kimdir.? -Kendi ağzından DEFALARCA söylediğine göre BOP EŞ BAŞKANI Tayyip Erdoğan'dır...! Ve şimdi ortada GÜYA Birbirleri ile kavga ediyorlar mış.. gibi yaparak bir TİYATRO oynuyorlar... Bunların oynadıkları Tiyatro'ya değil ben, KÜLAHIM bile inanmaz...

Misafir

verilen cesaret madalyası chpnin iktidar olduğu 2. dünya savaşında almanyadan kaçan yahudilere bu toprakları açtığı için o dönem cumhur başkanı ve chp genel başkanı olan ismet paşaya verilmiştir.

Misafir

Yahudi lobileri tarafından

misafir

Bu anlaşmada İsrailin başkenti olarak KUDÜS görünüyor. Yani Kudüsün başkent oluşu çoktannn tarafımızdan kabul edilmiş. Şimdi karşı imişiz gibi saydırmak bir tiyatro. AKP Tribüne oynuyor. Aktrollerde yiyor

Misafir

bizzat erdoğan,yapılan anlaşma iptal edilemez diye abd ye çıkıştı.şimdi kendisi mi iptal ediyor.zaten erdoğan,lozan anlaşmasını tanımadığını,yani iptal ettiğini açıklamıştı.kendi olunca iptal ediyor;başkası söz konusu olunca ,anlaşma iptal edilemez diye,baskın çıkıyor.

balıkçı rafet

Habere bak sanki İptal Ediliyormuş gibi yapılmış.İptal edemezler attılar imzayı bir kere iptali olmaz.20 milyon dolara anlaşıldı.CHP teklif etmeseydi belki iptal ederlerdi ama artık etmezler ederlerse CHP nin dediğine gelmiş olurlar..

Misafir

Tamam sizinkilerde çıksın ''ISRAILI TANIMIYORUZ ARTIK''desin...Senin bakanın da çıktı İSrail devleti bizim dostumuzdur dedi.Biri cesaret madalyasını aldı.

adalet

anlaşmayı değil siz önce ticareti kesin. gemilerinizi göndermeyin. ama dur ya o gemiler rte nin oğlunun du demi. pardon ya ticareti mavimarma olayı yaşandığındaki gibi iki katına çıkartın. daha iyi olur

hakkı

eeeyyyyy chpnin genelmüdürü; israili sizin es genelbaşkanınız ve cumhurbaşkanınınız inönü tanıdı. üstelik dünyada tanıyan ikinci lider olarak. şimdi popilist politika yapıyorsun, mavi marmara anlaşması iptal edilsin diye. hadi ordan israilin uşağı...

taner

işte iki yüzlü akp politikası. sizin israile tepkiniz mitinglerde meydanlarda bağırmaktan öteye geçmez.

Misafir

Mavi rmara sının düşürülmesi bir İHANETTİ.Z Yahudi üstün hizmet madalyasını erdoğanın boynundan atın artık.

sedat

mavi Marmara anlaşması iptal edilsin dava tekrar başlasın

  • 1