BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,72
ALTIN 2.429,31

KONDA'nın sahibi Tarhan Erdem'den itiraf

1 Kasım seçim sonuçları konusunda yanılan Tarhan Erdem itiraf etti. Tarhan Erdem 'AK Parti'nin bu düzeyde oy alacağına inanmıyordum' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Tarhan Bey

“Ne yazık ki Türkiye’de, muhalefet de Erdoğanlaşmıştır. Oysa bu başarısızlıktan sonra istifa etmeleri gerekirdi” diyen Tarhan Bey, sen niye dükkanı kapatıp gitmiyorsun? Sen de çuvalladın!!! Evet, Türkiye ve tüm islam ülkeleri Erdoğanlaştı. Durmak yok yola devam. Dava bizi davamız. Siz bunu anlayamazsınız.

Misafir

yanlis adamlari ankete almissin :-)

Mazlum Tokat

Bunlar ne biçim anketçi yaa, anketleri değil beklentilerini yayınlamışlar meğer. Beklesenizde beklemesenizde milletin AK Parti dediğini sağır sultan bile duyuyorda siz duymuyorsunuz görmüyorsunuz. Millet anlamayana anladığı dilden anlatmıştır. Bir kez daha Osmanlı tokadını başta israil olmak üzere tüm düşmanlarına indirmiştir. Hayrlı olsun Yüce milletimize.

leventk

Kutupaşma falan yok ülkede, olan; 80 yıldır ötekileştirilen, insan yerine konulmayan, hakları verilmeyen, inancından ötürü önüne engeller konulan, ülkenin gerçek sahiplerinin, kendi payına düşenleri istemesidir olan, ne yani hep küçük bir burjuva azınlığımı ülkenin yönlendiricisi olacak

Ozan

Boş konuşuyorsun Tarhan efendi boş, Erdoğanlaşmış muhalefet! diyor...Erdoğan hiç seçim kaybetti mi de koltuğa yapıştı? Muhalefet kum torbasına dönmesine rağmen en ufak bir istifa onuru yok adamlarda, Erdoğan'ın tırnağı olamazsınız hiçbiriniz...

Barış Kaya

Tarhan Erdem, 17/08/2015 tarihli "Özlenen saat çalmak üzere" başlıklı yazısında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Rize Valiliği'nin düzenlemiş olduğu akşam yemeğinden sonra yapmış olduğu konuşmayı tenkid ediyor ve Rize Valisine; "Rize Valisi Sayın Ersin Yazıcı’ya da bir notum var: Bu yemekli toplantıyı gelecekte iftiharla değil, hüzünle hatırlayacaksınız" şeklinde tehdidvari sesleniyordu. Tarhan Erdem konuşmasını şu temenni cümleleriyle kapatmıştı; " “(Cümle dertler tükenir bir gün, /Türkiyem gök maviliğince rahat, /Rüzgar gibi savruluyor harmanlar, çalmak üzere özlenen saat). İnşallah bu saat çalacak. Hiçbir yurttaşımızın ümitsizliğe düşmeye hakkı yoktur. Zafer yakındır!” Evet, uzakta değil; demokrasi ışığı seçim gecesini gündüze çevirecektir!" Ne diyelim Tarhan Erdem Rize Valisi yerinde kalacak gibi gözüküyor. O akşamı da hüzünle hatırlayacağa da pek benzemiyor. Ancak hüzün size en çok yakışandır.

ayhan

seçmen anket şirketlerine sol gösterip sağ çaktı

yorum

bu adamlar Cumhurbaşkanının halk tarafından seçildiğini unutmuşlar her halde...duyurulur yine, Cumhurbaşkanının arkasında yüzde elli iki oy oranı ile halk var halk...

yavuz

bilimsel yollarla değil de duygularınla araştırma yaparsan böyle elinde patlar sayın erdem

Gerçekler

Adam seçim öncesi bilimsel araştırma verilerini sunacağına,Ak partinin bu kadar oy alacağına inanmadığını söylüyor.işte sorun zaten bu.''Anket yapacağınıza insanları manipüle ederek onları diğer partilere yönlendirmeye çalışıyorsunuz'' Türkiye'deki anket şirketlerinin durumu bu ne yazıkki!

avcı

bu adam ölmemiş miydi...

Misafir

Muhalefet Erdoğanlaştı da ne demek!! Erdoğan seçim kazanıyor ve kazandığı makama oturuyor. Muhalefet ise KAYBEDİYOR da yerinden kıpırdamıyor. Aradaki farkı anlayacak kadar zekanız vardır herhalde. Anket şirketlerinin de ne kadar taraflı oldukları iyice ortaya çıktı böylece. Artık ne gazete alıyorum ne de anket şirketlerine inanıyorum. Her şey yalan üzerine kurgulanıyor. Ama aldınız cevabınızı işte.

  • 1