BIST 10.102
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.400,38

Kılıçdaroğlu'dan Süleyman Soylu'ya cevap!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun şehit cenazeleri için valilere verdiği "CHP il başkanlarını protokole almayın" talimatını da değerlendiren Kılıçdaroğlu, Soylu'yu ciddiye almadıklarını söyledi ve bunun bir iç çatışma planının ilk adımları olduğunu savundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Turgut Şentürk

Kılıçdaroğlu bu neyin tepkisi. Sen değilmisin pkk yı meclise sokan, sen değilmisin polisin askerin yakasına yapışıp küfür derecesinde hakaret eden, teröristlere adalet ve özgürlük ve katil devlet diye yürüyen, sen değilmisin teröristlere arkadaşlar diyen, leşleri için göz yaşı döken, sen değil miydin cezaevinde yatan terörist lideri Demirtaş ı masumlaştırmak isteyen. Allah ım bu adama biraz utanma duygusu ver.

Turgut Şentürk

Bana bir ülke gösterin politikacısı siyasetini devletine düşmanlık üstüne yapsın, muhalefet ediyorum diye ülkesini yabancı ülke ajanlarına satsın. Bana bir ülke gösterin ki siyaseçisi devletinin düşmanlarını korusun ve savunsun, politikasını yıkım üzerine kursun yapılanları kötülesin ve yıksın.

Dds

Hdp ye gösteremediğimiz tepkiyi CHP ye gösterip neyi elde edicez. Tepkiyse HDP lileri meclise almayın. Şehit cenazelerine CHP lileri almamak çok yanlış bir karar. O zaman CHP lileri askerede almayalım. “Bir olalım,diri olalım”

hancı

Kılıçdaroğlu haklı iç işleri bakanı için talihsiz açıklama. Madem hdp terörist nasıl millet vekili Adayı oluyorlar. Sorun bu. Ak parti kendi çalıyo kendi oynuyor.

Misafir

Yav bakan olacan diye insanları birbirine düşürecen soylu, az işten çok iş çıkar sayın soylu

Misafir

Hepinizi kılıçtan geçirmeki lazım

  • 1