BIST 10.054
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.401,02

İkinci HERO skandalı apar topar gözaltına alındı

Ankara'da üzerinde "Hero (Kahraman)" yazılı tişörtle, darbe davasının görüldüğü duruşma salonuna girmek isteyen sanık yakını gözaltına alındı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
muammer

bu amarikan cocugunu hemen okuldan atacan

kundemacı

Demokrasi ve hukukun üstünlüğü, yargı bağımsızlığı böyle olur. Hiç bir işe yaramayan insanlarla FETÖ' cü diye zaman harcıyorlar. Üst makamlardaki FETÖ' cülere dokunan yok. Onlar yetkililerin bir numaraları. Bakalım onlara dokunabilecekler mi?

Misafir

EVET YENİ DARBEMİZİN ADI HERO !! EVET TÜRKİYE MİLLETVEKİLLERİ SİYASİ SALTANAT VE BİRİLERİNİN ÜLKE ARAZİLERİNDEKİ HESABINI KONUŞMA HERO YU KONUŞ GÜNDEMİMİZ BU OLMALI BİZİM HERO 2-3 AY KONUŞULSUN BU HERO. KULELİ ASKERİ LİSESİ VE DİĞER BOŞALTILAN ASKERİ ALANDAKİ ARAZİLERİN AKIBETİNİ SAKIN KONUŞMAYIN TÜRKİYE HERO YU KONUŞUN O DAHA ÖNEMLİ. LAN ÜLKE HISZIZLARIN LAZLARIN İSTİLASI ALTINDA AÇIN GÖZÜNÜZÜ ALİ AĞAOĞLU VE DAHA BİLMEM KİMLER GÖZLERİNİ ASKERİ ARAZİLERE DİKMİŞ HIRSLA BEKLİYORLAR SİZ HERO YU KONUŞUN

Misafir

Amcası ile aynı cezayı verin buna yoksa aklı başına gelmez

vatan

bu hainler mantargibi cogaldi tutuklanip sorgusu alinan mahkemeler tarafindan serbest kaliyor bu hainler icinde bir macara bir pirim olup diger hainleri adeta tesvik ediyor ya tutuklanmasin yada iceri atilsin isinden mesleginden olup zor durumlara dussunler serbest birakilarak odul verilmesin.

YKaan

Bunları direk idam ediceksin. Milletin aklıyla dalga geçmek nasılmış öğrensinler.

Misafir

yalan söylüyor alcak .............

timurhan

kansızlar kendilerini kahraman sanıyor bunlar ipe dizilmeli

bir basit vatandaş

Ülkenin yönünü Ortadoğu'ya çevirmeye çalışanlara, Ülkemizin değerlerini tamamen dini değerlere çevirmeye çalışanlara, Çanakkale'den bahsedip, şiirler okuyarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adını anmamaya bilhassa dikkat edenlere karşı bu tip davranışlarda bulunabilen, Cesur, Kahraman insanlarımıza selam duruyorum, onları tüm kalbimle destekliyorum.

Misafir

Son dakika… Flaş haber! Guardian’dan ses getirecek Türkiye başyazısı.OHAL MAhkemeleri Rejime tehlikeli gördüğü herkesi saf dışı bırakma hakkı veriyor.

Misafir

Son dakika… Yüz binlerce kişi işsiz kaldı......... işsiz sayısı 463 bin kişi artarak 3 milyon 287 bin kişi oldu. Nisan dönemi işsizlik oranı son 6 yılın en yüksek seviyesinde gerçekleşti.

hani müslümandılar

resmen ingilizce yazılar ile abd ingilizlere gönderme yapıyorlar onlar için kahramanlık yapıyoruz diyor yardım istiyorlar

Misafir

bir zamanlar,abd nin tek tip kıyafetlerini eleştirip siyasi rant elde etmiş olanlar;iktidara muktedir olunca, tek tip kıyafet diye tutturmaya başladı. ne garip?elştirdiklerini kendileri yapıyorlar.

Abidin

Bu yalana inansa inansa cehaletiye halkiya partiya mensupları inanır.

  • 1