BIST 10.092
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.402,07

"FETÖ ile mücadelede acımayacağız"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Habertürk'te Veyis Ateş'in sorularını cevapladı. Kılıç, FETÖ ile mücadelede adil olacaklarını; ancak acımayacaklarını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Diploma olmayınca

dün "Aziz milletimizin inanç, cesaret ve fedakârlıkla elde ettiği zafer, Lozan antlaşması ile diplomasi ve uluslararası hukuk alanına taşınarak tescil edilmiştir." deyip bu gün Lozanı kötüleyen birinin sözlerini kaale bile almamalı.

turkmen

en buyuk feto mucadelesini ilk once akp de yapinki yuzde 50 niz fetocudur 13 yildir da kafayi yemis erdoganda fetonun eriydi simdi ne olduda bozustunuz esas bozusmadiniz beraber plan yaptiniz heppinizin tek hedefi cumhuriyeti yikmaktir adil oksuzde sizden biridir insallah bu millet uyanir artik.

Hakan DÜVENCİ

FETÖ ile mücadele komisyonalrı kurdunuz. Bu komisyonların idaresini yöneticiliğini de her ilin parti başkanı ve yardımcı ile belediye başkanınını yaptınız. Bu heyet başkanlarının FETÖ'cü olmadıklarını nereden biliyorsunuz? Siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz? Bursa Ak Parti İl başkanı ve Büyükşehir Belediye başkanının FETÖ'cü olduğunu cümle alem biliyor ama bunu devlet bir türlü kabul edemiyor nedense?!

Hayati Memati

Allah tüm AKP'lilere adalet ve merhamet versin.

Mihail46

İnşaallah acımazsınız. Yoksa hepimiz acınacak hale geliriz bunların yüzünden....

misafir

Acımayın. Elinizden ne zulüm geliyorsa yapın. Bunu da yapmadık. Bu da eksik kaldı diyeceğiniz içinizde uhte olacak bir tane bile zulüm kalmasın. Hapislere attık. İşlerinden ettik. Mallarına çöktük. Ailelerini parçaladık. Çocuklarını yetim bıraktık. Hapishanelerde bacılarına tecavüz ettik. İşkence ettik. Su bile vermedik. Herşeylerini aldık deyin. Ama şunu eksik bıraktık. Keşke şunu da yapsaydık demeyin. Ama sonunda unutmayın Allah herşeye yeter. Siz bu saydığım zulümlerle anılacaksınız.

Ali

Allah var gam yok. Ahirette görüşürüz

Şeytanın sor dediği

Cumhurbaşkanı’nı, Başbakan’ı habersiz bırakanlardan tutun da Moda'da düğüne giden ya da ilçe kaymakamının evine sığınan Bakanların o altı (ya da dört) saat boyunca nerede, ne yaptıkları açıklanmalı_______________

  • 1