BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,74
ALTIN 2.427,91

FED faiz artırdı dolar inişe geçti

FED beklenen hareketi yaptı, faiz oranlarını çeyrek puan artırdı. Bu arada FED'in faiz kararı sonrası dolar uluslararası piyasada Türk lirası karşısında değer kaybetmeye devam etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Farklı Bakış

DOLAR ÇIKAR YAKITA ZAM YAPARSIN. DOLAR DÜŞER YAKITA YİNE ZAM YAPARSIN. SİZ ZAMDAN BAŞKA BİR ŞEY BİLMEZMİSİNİZ. Şimdi köprü geçişlerine de zam yaparlar YOKSA MÜTAHİTLERİ ZARAR EDER.

YAZ KIZIM

SEN ŞİMDİ BANKALARDA FAİZ ARTIŞINI NASIL KAMUFLE EDECEKSİN.. DOLAR DÜŞSE NE YAZAR?

vatan

dolar indimi yani o zaman petrol fiatlarıda insin bakalım

metin

Bu fır kaçmaz ! Ha gayret ! Hazi enflasyonunu eksi 3 çıkarın emeklilerin ve çalışanların 5 aydır yaşadığı yüksek enflasyonu bir anda sıfırlayın ve onlara avuçlarını yalatın ! Zat-i sungurlar sizin yanınızda yıkanmıştır !

piyasa

kardeşim bu memlekette çok güzel şeyler oluyorda vatandaşda neden bir düzelme olmuyor refah düzeyi artmıyor anlamıyorum bir yerde sorun var ya vatandaş tiye alınmıyor yada sözde işler yapılıyor.dolar düşüyor piyasalara yansımıyor yükseldiği zaman kuruş kuruşuna yansıtılıyor.insanlar artık her şeyi iyi biliyor ona görede notunuzu verecektir.

ufuk

Dolar düşünce benzin ucuzluyordu heeee heee. :) Bu hükümet döneminde benzin sudan ucuz oldu. Allah razı olsun. Ramazan ramazan, milletle dalga geçen yorumcular var.

refik zengin

3.47 gene yüksek.7-8 ay önce dolar 2.30 değilmiydi.Şu andada normalde 2.40-2.50 arası olması lazım.

CİO

İNŞALLAH YERLE BİR OLUR. BENZİN, DİSEL UCUZLAR.

  • 1